Ponturi pariuri tenis

Adesea trecut cu vederea de către pariori, tenisul de masă este un sport care se poate dovedi în cele mai multe cazuri unul de succes pentru jucători. Şi succesul financiar poate să vină şi sub formă de ponturi pariuri tenis, mai ales dacă acestea conţin cote bune.

Şi în ponturi pariuri sportive tenis azi pariorii interesaţi vor găsi suficiente asemenea sfaturi, astfel încât să înverzească la propriu un bilet de pariuri. Dar în egală măsură pentru cei care vor să îşi testeze cunoştinţele în acest sport, pagina noastră casa pariurilor oferta tenis vă stă la dispoziţie cu sfaturi, ponturi și trucuri pentru tenis.

Pe ce turnee să pariezi

Tot ceea ce priveşte ponturi pariuri tenis de masă au în vedere mai marile turnee care se desfășoară la nivel internațional. Explicaţia este simplă, competiţiile de interes oferă cote mari prin urmare şi posibilitatea obţinerii unui câştig pe măsură. În lista de interes a informațiilor căutate de jucători pe site-ul nostru se remarcă casa pariurilor rezultate tenis.  Este important să știți cum se verifică un bilet și cum se găsesc statistici din care jucătorii se pot inspira sau pot verifica eventuale ponturi. Printr-o scurtă analiză atentă, urmează plasarea pariurilor pe meciurile de tenis care urmează să înceapă sau pe secțiunea live. Dacă sunteți fan casa pariurilor tenis live, va sugerăm să acționați pe baza statisticilor și a performanței tenisman-ului.

Se observă aici în timp real turnura unei partide aşa că există şanse bune ca un parior inspirat să ia în acest segment de oferta cele mai bune decizii de pariere. Şi poate începe să o facă selectând meciurile din Liga Pro, să continue cu TT Cup şi de ce nu, să termine cu un bilet câştigător în Cehia TT Star Series sau Wimbledon. Trebuie respectat regulamentul de pariere pentru a evita orice probleme, lucru extrem de uşor de realizat pe platformă. Este nevoie doar de selectarea pariului dorit din oferta casa pariurilor tenis, selectarea mizei şi lansarea lui în online. 

Principii de bază şi strategii de pariere în tenis

Tenisul de masă este un sport de tip indoor, aşa că nu avem aici de-a face cu eventuale capricii ale vremii care să îşi pună amprenta asupra unei partide. Şi nici accidentări nu se întâmplă prea des, aşa că şi acest factor riscant se poate elimina cu uşurinţă dintr-o strategie de pariere.

Ce rămâne cu adevărat să prevaleze într-un pariu din tenis de masă este valoarea jucătorului şi a competiţiei unde acesta joacă. Este clar că se pot obţine cote foarte bune la turneele mondiale sau olimpice pentru simplul fapt că acolo îşi dau întâlnire aşii din acest sport.

Dar pentru că sunt atât de buni şi cotele sunt aproximativ egale, aşa că este greu să defineşti cu siguranţă ce jucător va câştiga un meci. Tocmai de aceea este bine că atenţia unui parior în acest sport să se îndrepte şi către competiţiile mai mici ca anvergură, acolo unde setea de recunoaştere atinge cote inimaginabile.

În regulament tenis casa pariurilor sunt listate competiţiile în care tenisul de masă este tratat cu seriozitate aşa cum uşor se poate observa şi din cotele ataşate evenimentelor. Un favorit are întotdeauna o cotă undeva la 1,5 în timp ce adversarul este cotat cu 2,5.

Dar nu întotdeauna cotele reflectă dedicaţia din faţa mesei de tenis, aşa că se indică ca parte a unei strategii câştigătoare vizualizarea live a acestor partide. Se vede „la cald” evoluţia sportivilor şi de cele mai multe ori un jucător ia cele mai bune decizii pe care le transpune pe un bilet de pariuri câştigător.

Tipuri de pariuri în tenis de masă

Nu sunt disponibile aici sutele de variante de pariere că în sportul rege, fotbalul. Dar tocmai din acest motiv un jucător se poate concentra mult mai bine şi îşi poate alege un tip de pariu care se transforme biletul în câştig. Pariurile cele mai populare sunt:

Există deci oportunităţi bune de pariere, mai ales că şi cotele care însoţesc aceste tipuri de pariuri sunt unele extrem de bune, dacă ne raportăm la popularitatea acestui sport.

FAQ

1.Are orice operator în ofertă tenis de masă?

Nu numai că unii dintre cei mai buni operatori oferă sportul alb publicului dar vine la pachet cu unele dintre cele mai bune competiţii & cote.

2.Ce pariu să depun la tenis de masă?

În general pariul pe favorit este cel mai popular, asta şi datorită faptului că de obicei acesta este apreciat de platformă cu o cotă de 1,5

  1. Exista bonusuri pentru pariurile pe tenis de masă?

Da, multe platforme cu pariuri sportive includ acest sport în selecția de bonusuri. Puteți găsi în general pariuri gratuite.

  1. Pot sa vizionez meciul de tenis live?

Da, este posibil dar doar pe platformele unde serviciul de live streaming al meciurilor este activ.

  1. Pot să pun pariuri pe tenis pe mobil?

Orice platformă cu pariuri sportive va oferă șansa de a plasa biletul pe acest sport de pe telefonul mobil sau de pe tableta.

1.Are orice operator în ofertă tenis de masă?