FREE BET (Pariu gratuit)

Pariurile sunt tot mai populare. Astfel, în continuare vei găsi toate detaliile despre FREE BET (Pariu gratuit), ca să poți beneficia la maxim de ele.

Ce sunt pariurile gratuite la casele de pariuri?

Una dintre cele mai căutate promoții este pariul gratuit. Acesta vine în mai multe variante, cum ar fi fără risc, Depune X – Primește X și fără depunere. În cazul pariurilor fără risc, plasezi pariul și ți se rambursează miza dacă pariul tău pierde. Cu un bonus Depune X – Primește X, faci un depozit și primești o sumă prestabilită de freebet. Un bun exemplu este Depune 10 RON – Primește 20 RON. Un freebet fără depunere nu necesită o depunere pentru a obține fonduri bonus. Astfel de oferte sunt destul de rare astăzi, deoarece atrag abuzatorii și vânătorii de bonusuri.

FREE BET la casele de pariuri din România

Există trei tipuri comune de pariuri gratuite pe care casele de pariuri sportive licențiate din România tind să le folosească pentru a stimula noile înscrieri și pentru a recompensa pariorii loiali, existenți:

100 RON Pariu Fara Risc FARA RULAJ la pariuri

Bonus fără depunere

Bonusurile fără depunere sunt considerate „Sfântul Graal” al promoțiilor de pariuri gratuite în lumea pariurilor sportive online. Multe dintre cele mai importante case de pariuri sportive din România vor împărți coduri de bonus fără depunere pentru ca noii clienți să le folosească la înregistrare. Odată ce noile conturi sunt activate, codurile declanșează bonusurile fără depunere, cu pariuri gratuite prezente în conturile de pariuri fără a fi nevoie să depui bani proprii.

Bonusuri de înscriere

Bonusurile de înscriere vor fi adesea diferite de promoțiile bonusurilor fără depunere. Deși bonusurile de înscriere sunt, de asemenea, concepute pentru a asigura un nou client, acestea vor necesita de obicei ca pariorii să plaseze un pariu inițial pe piețele lor de pariuri pentru a activa pariurile gratuite. Vei vedea adesea termeni precum „Pariază 10 RON, primești 20 RON” – acesta este tipul de termeni și condiții atașate unui bonus de înscriere.

Bonus de depunere

Bonusurile de depunere pot fi acordate atât clienților noi, cât și celor existenți. Pentru clienții noi, aceste promoții sunt deseori descrise ca bonusuri de depozit egalate. Multe case de pariuri sportive din România oferă acum bonusuri de depozit egalate, prin care se angajează să egaleze depozitul tău inițial în bani reali în bani bonus care pot fi folosiți ca pariuri gratuite.

Pariu gratuit pentru înregistrarea la o casă de pariuri

Un bonus de bun venit este o recompensă oferită unui nou utilizator care se înregistrează pe un site de pariuri. Pentru a obține betting free, trebuie să te înscrii și să îți verifici noul cont de pariuri. Unele site-uri de pariuri pot necesita un cod promoțional valabil, dar majoritatea îți vor oferi bonusul imediat după ce optezi pentru promoție.

Cum să obții 50% sau 100% din depozit

Acesta este cunoscut drept bonus de depunere care se poate obține odată cu depunerea banilor.De exemplu, o casă de pariuri bet sportive care oferă un bonus de depunere de 100% până la 200 de lei va fi pregătită să egaleze orice depunere în bani reali până la un maxim de 200 de lei. Dacă depui 200 de lei din banii tăi, îți poți dubla bankroll-ul cu încă 200 de lei în fonduri bonus. Ține cont de faptul că toate fondurile de bonus atașate la bonusurile de depunere egalată au cerințe de pariere .

Pariu fără risc de 300RON

Cum funcționează pariurile gratuite

Creditele de pariuri gratuite vor fi de obicei mici (10 RON-25RON). În plus, pariurile gratuite sunt în mod natural mai proaste decât cele în bani gheață, deoarece, dacă vei câștiga, nu vei primi miza înapoi, ci doar profitul pariului. De exemplu, dacă plasezi un pariu gratuit de 25 RON pe o cotă de +100, câștigul tău va fi doar profitul de 25 RON, nu de 50 RON (25 RON miza + 25 RON profit).

Rata fără risc

Pariurile fără risc sunt un subiect popular în lumea pariurilor sportive, de care poate ai auzit deja. Aceste oferte de pariuri fără risc pot avea un aspect diferit în funcție de casa de pariuri sportive, dar în mod normal au câteva asemănări. În general, aceasta este una dintre cele mai comune oferte de bun venit pe care le vei întâlni și, prin urmare, este important să fii familiarizat cu modul în care funcționează aceste oferte și cum să le valorifici în beneficiul tău.

Folosirea acestor pariuri fără risc împreună cu niște pronosticuri ale unor analiști experți poate fi un beneficiu uriaș pentru strategia ta de pariuri sportive. Desigur, unele oferte de pariuri fără risc sunt mai bune decât altele, iar acest lucru se reduce în mod normal la suma acoperită și la modul în care un potențial pariu pierzător va fi rambursat în contul tău.

Cum să obții un FREE BET

Procesul de revendicare a acestor bonusuri este simplu, direct și ușor de înțeles atât pentru veterani, cât și pentru noii clienți.  Iată care sunt pașii de bază pentru a începe și a revendica primul bet free.

  1. Alege o ofertă de bonus fără depunere
  2. Creează-ți contul
  3. Utilizează bonusurile tale gratuite:
  4. Retrage, depozitează sau orice altceva alegi

De aici, vei fi liber să îți folosești fondurile bonusului așa cum dorești. Cei mai mulți jucători vor păstra această sumă suplimentară în contul lor ca fonduri suplimentare care îi ajută să își mărească bankroll-ul, dar acest lucru depinde de tine.

FAQ

❓ Pentru ce sporturi sunt disponibile bonusurile de bun venit?

În general, puteți utiliza bonusul de bun venit în oricare dintre sporturile oferite de operator, cu excepția cazului în care se specifică altfel în termenii și condițiile acestuia. Cu toate acestea, marea majoritate a caselor de pariuri îți permit să-ți folosești bonusul în orice sport disponibil

❓ Poți încasa un pariu gratuit?

Spre deosebire de pariurile plasate în numerar, un freebet nu poate fi încasat nici înainte de începerea evenimentului, nici în timpul jocului.

❓ Câte pariuri gratuite pot solicita?

În mod normal, există un număr specific de pariuri pe care le poți revendica atunci când te înscrii și te înregistrezi pentru prima dată, după care acestea pot fi săptămânale la unele case de pariuri sau sporadice, în funcție de evenimentele care urmează.

❓ Poți obține un pariu gratuit dacă ești deja înscris?

Da, există o serie de promoții grozave de care poți profita pe tot parcursul anului și multe dintre casele de pariuri de top au, de asemenea, programe de recompensare a loialității care pot oferi pariuri gratuite fara depunere recompensate în mod regulat.

❓ Poți face bani din pariuri gratuite?

La fel ca toate pariurile sportive, poți câștiga bani din pariurile gratuite dacă pariul tău este câștigător. Deși nu vei primi miza înapoi, vei primi câștigurile. Cu cât cotele sunt mai mari, cu atât vei câștiga mai mult.