Case Pariuri cu Retragere Rapidă

Când inspiraţia este de partea jucătorului, pronosticurile sunt puse mai uşor. Rezultatul poate să fie unul pozitiv ceea ce va conduce clientul către așteptata retragere. Dar, nu până când nu sunt întrunite câteva reguli generale. Primul factor este alegerea unor case de pariuri cu retragere rapidă, autorizate şi legale. Al doilea ține de verificarea contului de jucător sau completarea cerinţelor de rulaj. Despre toate aceste detalii vom vorbi pe larg în ghidul nostru de case de pariuri rapide unde, retragerile sunt prioritizate și procesate în timp.

Factori care afectează viteza de retragere la casa de pariuri

Viteza de retragere poate să fie influenţată de patru factori esenţiali. În primul rând, este importantă metoda de plată utilizată, timpul de procesare aplicat de casa de pariuri, timpul de procesare alocat tranzacţiei în funcţie de bancă şi valoarea baniilor care urmează să fie retraşi din cont.

Aflaţi toate informaţiile despre toţi factorii pe care trebuie să îi luaţi în seamă la retragere. Dacă apar întârzieri foarte mari şi nu sunteţi notificat, este o idee excelentă să luaţi iniţiativa şi să vorbiţi cu asistenţa pentru clienţi. Câteodată pot apărea erori de procesare sau cazuri rare de defecţiuni tehnice. Este bine să semnalaţi orice lucru din timp pentru a găsi întotdeauna soluţionarea potrivită.

Primul factor – metoda de plată

O condiţie de bază pentru a face corect o retragere este ca, jucătorul să utilizeze aceeaşi metodă de plată utilizată la depunere. Dacă ceea ce a fost ales la depunere nu este acceptat la retragere, o casă de pariuri rapidă va ghida jucătorul să utilizeze altă opţiune.

Fiecare metodă de plată are timp de procesare diferit. Acest aspect va ţine şi de casa de pariuri pe care vă veţi juca. Aici, un rol important îl joacă timpul de procesare pe care vi-l vom prezenta mai jos.Pentru mai multe detalii despre procesarea tranzacţiilor şi alte informaţii pentru alimentare şi retragere în funcţie de metodă de plată utilizată, veţi afla mai multe în următoarele capitole.

Am creat o listă unde, se remarcă: Visa, MasterCard, Skrill, Neteller şi paysafecard dar şi alte metode de retrageri, inclusiv transferul bancar şi agenţiile stradale deschise în România.

Al doilea factor – timpul de procesare

Timpul de procesare ține de platformă. Un rol important îl joacă numărul de cereri înregistrate de operator într-o zi în care clienţii iniţiază o tranzacţie de retragere. Dacă timpul asociat unei retrageri este de o zi însă, sunt sute de cereri în aşteptare, procesarea poate fi prelungită chiar şi la 72 de ore sau mai mult.

Fiecare tranzacţie este verificată de angajaţi şi aprobată. Mesajul de aprobare va fi trimis ca notificare pe adresa de e-mail folosită pentru înregistrarea contului. Nu uitaţi că o regulă de bază pentru a cere o retragere este să rulaţi banii depuşi cel puţin odată. Altfel nu veţi putea să îi scoateţi din cont, conform regulamentelor caselor de pariuri contra spălării de bani. Alte condiţii impuse de case de pariuri cu retragere rapidă le vom discuta pe parcurs.

Dacă echipa din spatele operatorului aprobă cererile şi le finalizează la timp, nu vor apărea întârzieri. După procesare, transferul este făcut către banca asociată contului dvs. Dacă aţi utilizat cardul bancar, banii vă sunt viraţi sub formă de plată din partea casei de pariuri. La fel se întâmplă şi dacă aţi utilizat alte metode de plată (portofel virtual) doar că banii sunt viraţi către contul bancar asociat portofelului virtual utilizat anterior (Skrill, Neteller, Paysafecard).

Al treilea factor – procesarea retragerii de bancă

Câteodată, este foarte importantă şi banca la care jucătorul a deschis contul bancar în care se virează banii. Dacă banca jucătorului este diferită de banca prin care lucrează operatorul de jocuri de noroc, tranzacţia poate dura mai mult.

Este vorba de câteva zile lucrătoare, de la 2 până la 3 zile după procesarea finalizată din partea casei de pariuri. Dacă jucătorul are contul deschis la banca care operează cu platforma utilizată, banii câştigaţi din orice case de pariuri cu retragere rapidă intră în cont mai rapid.

Dacă câştigul a fost obţinut în weekend, procesarea din partea băncii poate întârzia. Sunt luate în calcul, zilele lucrătoare dar, există și excepții în care tranzacția este finalizată mai repede.

Al patrulea factor – contează cât retragi

Foarte mulţi jucători se gândesc dacă e mai bine să retragă banii câştigaţi într-o singură tranzacţie sau în mai multe. Fiecare casă de pariuri online impune limite de tranzacţionare per retrageri zilnice, săptămânale sau lunare. De aici, rezultă că banii pot intra în cont mai târziu dacă suma este mult prea mare şi depăşeşte procesarea completă venită din partea casei de pariuri.

Înseamnă că, jucătorul este nevoit să iniţieze mai multe cereri de retragere, deci, timpul de procesare creşte considerabil. Desigur, nu este cazul sumelor mici care, sunt procesate printr-o tranzacţie, imediat. La retragere, din sumă se percepe taxa.

Case de pariuri online cu retrageri rapide

Am realizat un top 5 case de pariuri cu retragere rapidă. Operatori renumiţi ca Unibet, Betfair, Favbet sunt în topul nostru analizat de specialişti în domeniul iGaming. Să aflăm câteva detalii despre retrageri, depuneri şi alte date bancare. Dacă inițiați, o retragere, vă rugăm să urmați acești pași. După ce treceți de ei, finalizați un proces important.

  1. Alegeţi o casă de pariuri din cele recomandate de noi
  2. Depuneţi cu atenţie pronosticurile şi pariaţi cu sumele de bani dorite
  3. La dorinţa dvs. puteţi verifica şi ofertele disponibile pentru sport
  4. Vă creaţi biletul cu toate pronosticurile în care veţi avea încredere
  5. Plasaţi o miză de joc rapid, aşteptaţi că biletul să fie gata şi totul este în regulă
  6. Dacă câştigaţi, mergeţi în casierie şi retrageţi banii
  7. Primiţi notificare când suma a fost procesată şi predată băncii cu succes

Unibet

Recent, Unibet este considerată a fi una din cele mai bune case de pariuri cu retragere rapidă. Iese în evidenţă cardul bancar, procesat cel mai rapid de echipa platformei. Operatorul îşi onorează timpii de procesare sunt imediaţi pentru depunere şi până la 2-3 zile lucrătoare pentru retrageri.

Comisionul pentru procesare este de 0% pentru fiecare metodă de plată accesibilă. Puteţi retrage cel puţin 65 RON. Dacă câştigurile sunt până în 10.000 RON, comisionul plătit la retragere este 3% conform legii.

Metodele de plata pe Unibet sunt – card bancar, online banking, Skrill, paysafecard și transfer bancar.

Betfair

Pe Betfair, pariurile încep cu sume mici de bani. Depunerile minime sunt de 40 RON pentru card bancar, 60 RON pentru transfer bancar, 25 RON pentru Paysafecard, 70 RON pentru Skrill şi pentru Neteller.

Retragerile au un timp de procesare de până la 3-4 zile lucrătoare. Depunerile sunt procesate la secundă, cu excepţia transferului bancar. Dacă a-ţi optat pentru această metodă de plată, aşteptaţi până la 5 zile să primiţi banii în cont. Dacă alegeţi Betfair ca operator şi doriţi să retrageţi banii sau să depuneţi, nu veţi plăti taxa de 2% şi nici taxa retragerii, până la 9.000 RON.

Metodele de plată acceptate pe Betfair sunt – card bancar, Neteller, Skrill, transfer bancar și paysafecard

Favbet

Favbet este următoarea platformă care procesează rapid plăţile. Este o casă de pariuri rapidă dar, metodele de plată sunt ceva mai limitate. Pentru depuneri, vă este perceput comisionul de 2%. Regula este să creaţi un nou portofel de unde, selectaţi metoda de plată. O adăugaţi prin completarea detaliilor contului portofelului virtual sau a cardului bancar.

Că timp, retragerile sunt procesate foarte rapid din partea echipei Favbet. Durează până la 72 de ore să primiţi banii pe card. Veţi primi doar suma de bani rezultată după plata taxelor.

Pe Favbet, se fac depuneri și retrageri prin – Skrill, Neteller, Visa și MasterCard

Metode de plată pentru retragere rapidă

Două metode de plată sunt remarcate la alegerea retragerii dintr-o casă de pariuri rapidă aplicaţie, browser sau desktop. Selecţia noastră a fost realizată în funcţie de alegerile pariorilor. Le vom lista şi explica pe fiecare în parte. Luați aminte că retragerea poate să fie satisfăcută în câteva condiţii. Dacă bifaţi toate criterile din lista următoare, atunci este realizată fără probleme la orice casă de pariuri rapidă.

Card bancar

La unele case de pariuri, procesarea este foarte rapidă. Poate dura mai puțin de 3 ore să primiți bani ori puțin mai mult. Asta dacă, deţineţi un card Visa Direct în care banii sunt transferaţi mult mai rapid. În caz contrar, cardurile bancare Visa şi MasterCard vă aduc banii între 2 sau 3 zile.

Dacă veţi face o cerere de retragere în weekend, vineri seara, primiţi banii cel târziu luni. Când casa de pariuri are mult prea mult cereri de retragere într-o zi, durează puţin mai mult să vă primiţi banii. Cererile sunt luate și verificate pe rând. În unele cazuri, jucătorii VIP au întâietate la procesarea plăţilor. Asta înseamnă că pot fi cazuri în care banii sunt transferaţi până la 1-2 zile lucrătoare.

La depuneri prin Visa, MasterCard sau Maestro sumele pornesc în general cu 20 RON sau mai mult. Decizia este luată de casino. Retragerile pe de altă parte, variază între 20 şi 50 RON.

Portofel virtual

Puteţi utiliza portofelul virtual cu una din cele 3 metode de plată cunoscute la nivel mondial şi des utilizat la operatorii de jocuri de noroc din România. Printre cele mai bune case de pariuri cu retragere rapide, în portofoliu cu metode de plată, Skrill, Neteller şi Paysafecard sunt cei mai populari.

Vă rugăm să fiţi atenţi pentru că, dacă veţi face o depunere şi doriţi să accesaţi o promoţie la o casă de pariuri rapid, aceste metode de plată pot să nu vă activeze bonusul. Dar, dacă aţi depus, aţi jucat şi aţi câştigat, puteţi oricând să retrageţi. Pentru utilizarea acestor metode de plată, veţi avea un cont înregistrat pe unul din site-uri.

Înregistrarea presupune includerea datelor personale, bancare şi verificarea contului. La depunere, este solicitată adresa de email şi parola de logare în contul Skrill/ paysafecard/ Neteller. Dacă aţi utilizat una din metode la depunere, trebuie să o păstraţi şi la retragere.

Ca sume de bani, sunt acceptate depuneri şi retrageri de la 20 la 65 RON. Tranzacţiile sunt procesate până la o singură zi lucrătoare sau câteva ore. După ce vă primiți banii în cont, veți solicita retragerea finală din Skrill/Neteller/Paysafecard – durata e de până la 2-3 zile lucrătoare.

Alte metode de retragere

Metodele de mai sus sunt întotdeauna alese de pariorii români datorită rapidităţii procesării şi a virării banilor în conturile bancare personale. În România, jucătorii fac retrageri şi prin transferuri bancare prin băncile lor preferate sau prin agenţiile stradale, direct la casierie în câţiva paşi simpli. Totul e la alegerea clienţilor.

Tranzacţiile sunt sigure şi suficient de rapide, cu excepţia transferului bancar. Aflaţi mai multe detalii despre aceste metode de plată valide în orice case de pariuri cu retragere rapidă, mai jos.

Transfer Bancar

Atât la depuneri cât şi la retrageri, transferurile bancare realizate la o casă de pariuri rapidă aplicaţie sau de pe orice alt dispozitiv, durează mai mult. Până să plasaţi un bilet, puteţi aştepta până la 2-7 zile lucrătoare. Acelaşi timp este estimat şi pentru retrageri. Există şi excepţii în care banca dvs. colaborează direct cu operatorul de pariuri şi aşa, primiţi banii în aceeaşi zi.

Cu transferul bancar, aveţi două opţiuni la dispoziţie. Mergeţi direct la bancă şi depuneţi suma de bani pe care o doriţi sau, finalizaţi orice tranzacţie prin homebanking. Pentru retragere, lucrurile sunt simplificate. Dacă alegeţi să folosiţi această metodă, operatorul vă va solicita să trimiteţi pentru prima oară un document doveditor din care reiese numărul contului şi numele asociat contului.

Trebuie să fie al dvs. şi al nimănui altcuiva. Altfel, retragerea este anulată imediat şi nu vă veţi putea retrage banii. Condiţia este scrisă în regulamentul oricărei case de pariuri cu retragere rapidă şi se aplică la orice metodă de tranzacţionare. Fiţi atenţi mereu la conturile pe care le veţi utiliza şi nu vor fi problem.

La orice case de pariuri cu retragere rapidă, fiţi mai întâi logat în contul dvs. Intraţi pe pagina operatorului, solicitaţi retragerea. Alegeţi transferul bancar, cât retrageţi şi banii vă sunt transferaţi în contul IBAN verificat şi alocat ulterior. Din partea platformei, tranzacţia va fi aprobată între o zi sau două iar, din partea băncii în câteva zile lucrătoare. Comisioanele sunt percepute în momentul retragerii.

Agenții stradale

Dacă sunteţi în drum spre o agenţie stradală şi un bilet a fost lansat şi câştigător, puteţi în orice moment să vă retrageţi banii în sucursală, direct, fără stres. Înainte, intraţi în aplicaţia casa de pariuri rapidă apk pentru Android sau, dacă aveţi un telefon inteligent iOS, descărcaţi aplicaţia din App Store fără bătăi de cap. Orice alegeţi, este sigur, gratuit şi optimizat pentru o sesiune bună de pariere la sporturile dvs. favorite.

Din aplicaţie, laptop sau de pe calculatorul dvs. de acasă, veţi alege din pagina pentru casierie metodă de retragere în sucursala apropiată. Casa de pariuri vă va ajuta foarte mult şi vă va aduce o hartă actualizată cu cele mai apropiate puncte din care să vă luaţi bani. Verificaţi mai întâi dacă sucursale există şi în oraşul dvs.

Veţi scrie doar câţi bani retrageţi. Primiţi un cod de confirmare pe e-mail în care tranzacţia a fost procesată cu succes de agenţia în care vă jucaţi. Când primiţi mesajul că totul este în regulă, puteţi să vă deplasaţi la sucursala. Să aveţi întotdeauna cu dumneavoastră un act de identitate, să vă știți numele de utilizator şi vă veţi lua banii cu succes. Primiţi în mâna banii după ce taxele au fost plătite aşa cum impune legea actuală din august 2023.

Procesarea pentru o tranzacţie prin sucursală este de până la o zi. În general, intraţi în posesia banilor în următoarea zi în care primiţi notificări despre care v-am spus mai sus. Dacă  nu găsiţi o alternativă pentru această metodă, puteţi alege transferul bancar, cardurile de credit sau portofelele virtuale de mai sus. Retragerile minime în agenţii sunt cele mai mici! Puteţi să scoateţi sume infime, de la 1 RON la câteva zeci de mii.

Cum evaluăm casele de pariuri cu retrageri rapide

Este un întreg proces pe care îl respectăm până la cel mai mic detaliu. Nu lăsăm să ne scape informaţiile şi, ne dorim să vă aducem la cunoştinţă doar topul celor mai bune cade de pariuri cu retragere rapidă pe care îl puteţi accesa cu încredere în orice moment, la orice oră.

Paşii sunt stricți, specialiștii noştrii îi urmează şi analizează direct proporţional cu, ceea ce afirmă jucătorii despre retrageri. Este important să aveţi încredere într-o pagină iar noi, punem preţ pe aceste informaţii. De aceea, vă vom spune exact cum testăm chiar dacă dacă site-ul pe care urmează să vă jucaţi este o casă de pariuri rapidă sau nu. Lista şi explicaţiile de rigoare mai jos.

Ne asigurăm că pariurile sunt plasate în siguranță

În lista noastră, nu există o casă de pariuri rapidă care să nu fie legală şi licențiată jucătorilor români. Dacă alegeţi să jucaţi la una din recomandările noastre, știți că staţi departe de lista neagră ONJN, că jucaţi legal şi sigur şi, nu veţi avea probleme nedorite pe parcursul sesiunii.

Din contră, veţi beneficia de protecţie, de bonusuri foarte interesante pentru unele evenimente sportive, maratoane importante, premii în RON, cote mărite şi opţiuni de pariere nelimitate. Cât despre retrageri, găsiţi una dintre cele mai ample selecţii la care vă puteţi imagina. Datele dvs. vor fi întotdeauna criptate de un strat extra de protecţie. Nimeni, în afară de dvs. nu are acces la ele, ceea ce înseamnă că nu veţi întâmpina obstacole nedorite,

Verificăm metodele de plată pentru retragere

Este bine să ştii de la bun început care sunt metodele de plată aprobate pentru o retragere. Operatorul este de încredere dacă listează o varietate de metode de retragere cunoscute de toţi jucătorii. Dacă în multe cazuri se păstrează cele de la depunere, unele metode nu sunt active pentru retragere.

Am spus acest lucru şi îl vom repeta pentru că, vă poate afecta experienţa de pariere. Este bine să utilizaţi metodele de retragere pe care le utilizaţi în viaţa dvs. de zi cu zi. Cu cât le stăpâniţi mai bine, cu atât nu veţi avea de ce să vă temeţi. Chiar dacă abordaţi o metodă de plată nouă, funcţionalitatea sa este simplă şi intuitivă pentru fiecare client.

Intrăm şi citim regulamentul la orice case de pariuri cu retragere rapidă, vorbim şi verificăm cu asistența ca datele să fie mereu reale. Dacă operatorul are metode de plată că Visa, Maestro, MasterCard, paysafecard, Skrill, Neteller, Smith & Smith, retrageri în agenţii, transferuri bancare şi alte tipuri de portofele virtuale sau soluții de banking bancar, ştim că platforma vă va fi pe plac. 

Testăm și vedem dacă timpii de procesare sunt sau nu respectați

Un lucru pe care niciun jucător nu şi l-ar dori atunci când pariază online este să facă o retragere şi să nu îi fie procesată. Va reîmprospăta pagina şi va verifica mereu care este stadiul retragerii sale, Dacă rămâne neprocesată poate interveni o defecțiune sau o problema.

Poate echipa a întâmpinat o eroare sau, cel mai sigur, în acea zi prea multe cereri au fost solicitate la casino. Dacă exista alte obstacole, jucătorul în cauză este contactat de suport.

Jucăm, pariem şi când ajungem să facem o retragere, o testăm chiar noi. Aşa cum vă doriţi şi voi, banii ar trebui să intre în cont de la o casă de pariuri rapidă cu viteza luminii. Deşi nu este posibil şi trebuie să aşteptăm puţin, primim fondurile mereu. Atâta timp cât pariaţi într-o casă de pariuri sportive din România cu licenţă ONJN, primiţi cu siguranţă banii. Câteodată, lucrurile nu ţin de operator cât ţin de bancă care vă va procesa tranzacţia.

Retragerile de pe mobil sunt mai simple

Trăim în secolul vitezei şi casele de pariuri se adaptează în fiecare zi. O fac cu optimizarea platformelor pentru browser şi continuă cu dezvoltarea unui app pentru o casă de pariuri rapidă aplicaţie. Orice utilizator este mai aproape de a îşi pune biletul aşa cum îşi doreşte, fără condiţionări de locaţie.

Eliminarea condiţionării de a juca va juca doar de pe laptop când nu sunteţi lângă el, este un avantaj important. Dacă aveţi o tabletă sau un telefon mobil, atunci puteţi să pariaţi fără probleme. Vizionaţi meciuri live, sau luat bonusuri, faceţi retrageri, depuneţi şi încercaţi platforma oricând. Interfaţa acesteia este adaptabila pentru orice tip de ecran.

Suntem cu ochii pe sumele minime alocate pentru o retragere

O casă de pariuri rapidă nu ar trebui să ceară jucătorilor sume colosale pentru retragere. Cele mai binevenite sunt sumele mici. De aceea, multe persoane sunt orientate pe retragerile din agenţii, pentru că pot să scoate cât îşi doresc (vezi mai multe detalii despre această metodă mai sus). În România, această medie a retragerilor minime este cuprinsă între 20, 40 şi 70 de RON.

Continuăm cu analiza sumelor maxime acceptate per tranzacție

Dacă câştigaţi mulţi bani, în cât timp puteţi să retrageţi? Poate aveţi multă inspiraţie într-o zi şi, chiar şi cu sume mici veţi avea o reuşită frumoasă. Dacă operatorul are limite de tranzacţionare mai mari, atunci primiţi banii mai repede. Dar, dacă este limitat la sume mult prea mici, înarmaţi-vă cu puţină răbdare. Am luat acest criteriu foarte în serios şi v-am recomandat mai sus cele mai bune case de pariuri cu retragere rapidă pe care puteţi să contaţi în aceste situaţii.

Retrageţi întotdeauna când contul este validat, nu există un bonus în derulare şi aţi îndeplinit absolut toate cerinţele casei de pariuri. În caz contrar, veţi aştepta timp până când intraţi cu adevărat în posesia banilor dvs. Vă reamintim că operatorii de pariuri sportive şi jocuri de noroc sunt de încercat în măsură limitei bugetului dvs.

Echilibrul şi responsabilitatea vă vor aduce mereu rezultatele scontate. Reţineţi această regulă, puneţi-vă simplu şi rapid pronosticurile, verificaţi regulamentul casei de pariuri şi retrageţi-vă profiturile simplu şi elegant, fără intemperii. Mai analizați odată lista noastră cu topul caselor și, selectați-o pe cea mai potrivită. Veţi avea surpriza să descoperiţi servicii de pariere complete, bonusuri aşa cum vă doriţi şi recenzii bune venit de la jucători pentru pariori.

Aplicaţi regulile jocului responsabil, fiţi în tandem cu bugetul personal şi pariaţi oricând doriţi. Dacă sunteţi tipul de jucător căruia îi place să fie la locul faptei, puteţi oricând să vă jucaţi din săli.În final, alegeţi varianta cea mai confortabilă dar care, va aduce cât mai rapid câştigurile obţinute de la cele mai bune case de pariuri cu retragere rapidă. 

FAQ

Cat de mult trebuie sa astept după o retragere la o casa de pariuri?

Acesta nu este un detaliu valid pentru fiecare operator. Casele de pariuri includ în regulamentul oficial detalii despre timpul de procesare al unei retrageri. General vorbind, te poţi aştepta la până la 24 de ore din partea casei de pariuri şi câteva zile lucrătoare sau mai puţin, din partea băncii a cărui client eşti.

Care este cea mai buna metode folosita la case de pariuri cu retragere rapidă?

Cea mai rapidă formă de retragere într-o casă de pariuri online este fie printr-un card bancar, fie cash la agenţii, dacă operatorul deţine sucursale stradale. Există operatori romani care procesează imediat plăţile, în câteva minute sau chiar şi 3 ore cu retragerile prin card. Cât despre retragerea din sucursale, cererea se face prin contul online.

Se plătesc comisioane cand retrag bani?

Da, se plătesc comisioane la retragere. Nu sunt percepute direct de metoda de plată. Aceste comisioane se calculează pe baza sumei de bani câştigate la o casă de pariuri rapidă. Există legislaţia actualizată în baza câştigurilor, conform noii ordonanţe de urgenţă venite din partea guvernului.

Pot sa fac retrageri la o casa de pariuri rapidă cu telefonul mobil?

Da, retragerile pot să fie realizate şi de pe o aplicaţie oferită de o casă de pariuri rapidă apk. Aplicațiile pot să fie disponibile pentru descărcare pe magazinele Google Play şi App Store. Dacă nu există aplicaţii, retragerea poate fi iniţiată de pe mobil, din browser direct.

De ce nu pot să finalizez retragerea la o casă de pariuri?

Sunt mai multe motive pentru care nu poţi să faci o retragere rapidă într-o casă de pariuri. Poate ai uitat de un bonus activ care nu este rulat complet sau nu au fost aprobate actele date spre verificare. Dacă nu sunt aceste motive, asistenţa pentru clienţi va fi contactată de îndată.