Avantaje & dezavantaje


 • O mulțime de amatori de la cazinou online și case de pariuri
 • Suport pentru sistemele de operare desktop și mobile populare
 • Promoții frecvente, clasamente și festivaluri
 • Bonus de 200 EUR la depozitele de peste 10 EUR
 • Turnee Micro Limit disponibile
 • Marja este de 5–7%, deci cotele pentru piață sunt medii
4.4/5
Pariu fără risc de 300RON

Prezentare generală


 • ⚽Pariuri sportive:
  Unibet
 • 💸 Depozit minim:
  49 RON
 • 🎁Bonus de bun venit:
  300RON
 • 👤Asistență:
  Telefon, email, live chat

Unibet

Unibet- platforma de pariuri sportive apreciată de români

Pariurile sportive au fost și sunt o modalitate de a te relaxa și de a face ca meciul pe care îl urmărești la TV să fie mai interesant. Unibet România este probabil una dintre cele mai populare platforme pentru pariuri sportive din țară. De aceea am hotărât să îți prezentăm principalele avantaje dar și dezavantajele ale acestuia cum să-ți creezi un cont, detalii despre depozitul minim, dar și de cum să retragi banii câștigați și să îți oferim un răspuns la alte întrebări pe care le-ai putea avea.

Avantaje și dezavantaje Unibet România pariuri sportive

Cei interesați de pariuri sportive Unibet vor să știe care sunt principalele avantaje ale casei de pariuri și care ar putea fi dezavantajele acesteia. Printre punctele forte ale acestei platforme se numără: varietatea evenimentelor, cotele atractive de pariuri, o piață excelentă pentru eSports precum FIFA, oferta de live streaming, dar și promoțiile pentru clienții activi, nu doar pentru cei noi.

Oferta puțin variată a pariurilor speciale la meciuri, dar și faptul că opțiunile de pariuri live pentru ligile inferioare nu sunt la fel de multe, constituie dezavantaje ale acestei case de pariuri.

Recenzie Unibet

Unibet are cote de pariuri mai mici deoarece optează pentru o marjă de profit mai mică. Portul tehnic de înaltă calitate dar și promoțiile oferite de platformă fac ca această casă de pariuri să fie printre preferatele românilor. Astfel, dacă de ce să cauți Unibet păreri, în principiu ele vor fi pozitive. Poate că singura problemă pe care ai putea să o întâmpini este că nu vei găsi la fel de multe opțiuni pentru pariurile live pentru ligile inferioare.

Cum creezi un cont pe Unibet live?

Crearea unui cont pe platforma Unibet este un proces relativ simplu. Apăsând pe butonul înregistrare va trebui să completezi informațiile personale precum numele adresa cenepeul dar și un număr de telefon. După ce îți alegi numele de utilizator parola și după ce se confirmat contul și ai făcut verificarea poți să te joci liniștit. Dacă nu parcurgi o pașii de verificare al contului vei avea surpriza de a nu putea să pariezi pentru că fără acestea contul tău va fi blocat sau îți va fi restricționat accesul pe site.

Cum pot depune bani pe Unibet?

Există trei metode principale de depunere a banilor pe platformă Unibet online și anume:

 • Paysafecard, cu suma minimă de 25 RON și este taxată cu 3%
 • Card de credit sau de debit cu suma minimă de 50 RON și fără taxe
 • Transfer bancar- fără sumă minimă și fără taxe.

Nu ești obligat să alegi o anumită metodă de depunere minima Unibet, aceasta rămâne la latitudinea ta.  plata va trebui în schimb să fie efectuată în RON,  deoarece conturile din România sunt automat setate cu această monedă în momentul de față. Odată depusă suma,  vei putea începe să pariezi

Care este suma minimă care se poate paria pe un bilet?

Suma minimă care se poate paria pe un bilet pe Unibet pariuri live este de doar 1 RON. Desigur, cu cât suma pariată este mai mare, cu atât poate fi și câștigul obținut. Depinde doar de tine cât de mult vrei să riști și cât de mult vrei să câștigi  și sigur și de cota pariului.

Cât timp durează procesul de retragere la Unibet?

Odată ce ți-ai creat cont pe Unibet pariuri live și ai completat procesul de verificare, poți începe să pariezi. După ce ai obținut un profit pe cont, vei putea retrage diverse sume. În funcție de metoda de retragere aleasă, timpul de primire al banilor va varia. În medie, te poți aștepta să primești banii în cont între 1-3 zile lucrătoare. Retragerea se poate face prin aceleași metode ca în cazul depozitului și anume: Visa/Mastercard și transfer bancar. Referitor la suma minimă de retragere poți afla mai multe detalii de pe platforma.

Ce tipuri de pariuri există pe Unibet?

Unibet are opțiunea de a paria înainte de meci sau  pariul de tip live bet, care presupune parierea în timp ce meciul se află în desfășurare.Dar sigur poți paria pe numărul de goluri pe rezultatul meciului și mai este și opțiunea de Pariu cunoscută drept handicap asiatic. Mai multe detalii despre acesta poți afla însă accesând site-ul case de pariuri Unibet.

Există bonus de bun-venit pe Unibet?

Nou-veniții pe platforma Unibet pariuri sportive se pot bucura de un bonus de înregistrare. Practic trebuie să faci un pariu cu suma de 300 RON, iar în cazul în care îl pierzi, banii vor fi primiți înapoi drept bonus.Bonusul primit trebuie însă rulat înainte de minim trei ori pe cote de 1.4. Mai multe detalii despre acest aspect vei găsi însă pe site secțiunea de termeni și condiții.

Aplicația mobilă Unibet

Platforma Unibet poate fi accesată de pe dispozitivele mobile și tablete atât din browser cât și  din aplicație. Dacă mergi pe Unibet download,  poți descărca aplicația atât pentru dispozitivul tău cu sistem de operare Android cât și pentru dispozitivele cu sistem de operare de tip iOS. Mai mult, aplicația dispune de opțiunea de a primi notificări pentru meciurile care te interesează. Poți accesa și opțiunea live de pe tabletă sau telefonul mobil, nu numai de pe desktop.

Întrebări frecvente despre Unibet

De ce este nevoie de verificarea contului pe Unibet?

Pentru a se asigura sala din spatele contului este majoră, pentru a reduce riscul furtului de identitate și pentru evitarea spălării banilor. Dacă nu îți verifici contul pe Unibet, acesta va fi suspendat.

Pot să retrag banii primiți bonus?

Pentru a-i putea retrage trebuie întâi să îndeplinești condițiile de pariere.

Există case de pariuri fizice Unibet?

Din păcate nu. Casă de pariuri Unibet este disponibilă doar online.

Oferă Unibet posibilitatea minorilor de a paria?

Nu, deoarece este ilegal. Din acest motiv se face și verificarea identității tuturor celor care își crează cont pe Unibet app.

Poți să-mi crezi mai mult de un cont pe Unibet pariuri?

Nu, fiecare persoană își poate crea doar un singur cont.