Avantaje & dezavantaje


 • Este una din primele 200 de case de pariuri online care a prins avânt
 • Taxe suportate de Sportingbet în limita a 10.000 RON pentru depuneri/retrageri
 • Aplicații mobile de înaltă calitate pentru Android și iOS
 • Platforma nu este atat de moderna si intuitiva
 • Selecția de oferte Sportingbet bonus este restransa
4.5/5

Prezentare generală


Sportingbet

Astăzi, vom discuta despre un operator cu vechime în România, fiind acceptat de ONJN. Platforma Sportingbet excelează pe toate părţile, de la gama de pariuri sportivă până la serviciul live streaming, cote şi bonusuri. Puteţi juca şi din mers, pe aplicaţia mobilă dedicată.

Înregistrarea şi verificarea sunt rapide şi există multe metode de plată din care să vă alegeţi ceea ce preferaţi. Am inclus în ghidul nostru de pariere pe Sportingbet RO avantaje, dezavantaje şi o listă cu 5 întrebări adresate des de jucătorii online.

Avantaje și dezavantaje Sportingbet

În proporţie de 80% platforma aduce avantaje celor care aleg să joace pe ea, însă 20% sunt mici dezavantaje care pot să fie remediate în timp. Vom discuta despre plusuri şi minusuri Sportingbet România în listele de mai jos.

Avantaje Sportingbet

 • Va jucați pe o casa de pariuri cu prestanță și vechime din 1998
 • Este una din primele 200 de case de pariuri online care a prins avânt
 • Peste 30+ de piețe sportive active în fiecare zi
 • Evenimente live actualizate la timp cu cote foarte bune
 • Instrumente ajutătoare pentru pariuri profitabile (ex. cashout)
 • Aplicații mobile de înaltă calitate pentru Android și iOS
 • Se atribuie cote speciale unor evenimente pentru maximizare profit
 • Combi Builder este un instrument activ pentru crearea biletelor profitabile
 • Taxe suportate de Sportingbet în limita a 10.000 RON pentru depuneri/retrageri

Dezavantaje Sportingbet

 • Platforma nu este atat de moderna si intuitiva
 • Este putin complicat sa cauti un anumit eveniment sportiva
 • Selecția de oferte Sportingbet bonus este restransa
 • Lipsesc cateva jocuri de noroc, inclusiv bingo, loto sau keno

Recenzie Sportingbet România

Prima parte a recenziei noastre este structurată pe înregistrare şi verificare. Continuăm cu partea a doua unde vom cuprinde datele financiare pentru jucători. În ultima secţiune vom vorbi despre bonusuri şi aplicaţia mobilă Sportingbet apk, Android sau iOS pentru mobil.

Înregistrare și verificare Sportingbet România

Dacă doriţi oferta Sportingbet bonus de pe această pagină, va mai desparte doar înregistrarea pe site. Alocaţi puţin timp procedeului şi completaţi chestionarul pentru înregistrare date. Când veţi trece de acest pas, fiţi atenţi la cerinţele de activare ale bonusului şi poate fi al dvs.

Verificaţi şi datele prin transmiterea lor pe adresa de e-mail. Puteţi să încărcaţi documentul mult mai repede din Contul Meu – Verificare Cont. Doar glisaţi şi fixaţi fişierul şi apăsaţi pe Încărcaţi pentru transmiterea şi procesarea lui.

Depunere Sportingbet România

Depunerea pe Sportingbet RO este realizată cu Apple Pay, carduri bancare, portofele virtuale (Skrill, Neteller, paysafecard). Operatorul a schimbat depunerea minimă de la 40 RON la 20 RON. Acum, jucătorii pot depune mai puţin şi paria aşa cum îşi doresc.

Pe Sportingbet, operatorul nu vă va comisiona cu taxa de 2%, numită taxa de viciu Sportingbet suporta aceasta taxa până la 10.000 RON. Pariorii, joacă exact cu suma depusă, nu sunt în minus.

Miza minimă pe bilet

Miza minimă alocată unui bilet, numit talon de pariuri pe Sportingbet România este 1 RON. Nu puteţi paria mai puţin de această sumă la un eveniment sportiv. Pe bilet, cotele se adună şi sunt multiplicate cu miza. De acolo, rezultă câştigul potenţial pe care îl puteţi prinde. Alegeţi pagina de Pariuri Sportive sau pagina Pariuri Live, sportul şi pronosticurile. Ele apar pe bilet imediat. Doar miza vă desparte de lansarea finală a biletului.

Retragere Sportingbet România

De curând, infrastructura taxelor şi impozitelor au luat o turnură rapidă în România. Sportingbet tine cu jucătorii şi pentru că momentul retragerii este de departe cel mai aşteptat, nu veţi plăti dacă câştigurile sunt până în 10.000 RON. Taxa de 3% este suportată de operator pentru acest prag.

Puteţi să retrageţi prin aceeași metodă de plată utilizată la depunere. Suma pentru depunere se păstrează şi la retragere pe Sportingbet şi este evaluată la 40 RON.

Tipuri de pariuri pe Sportingbet România

Pentru că vă aşteptaţi ca Sportingbet păreri să fie pozitive, vestea este destul de bună. Clienţii care au mai pariat aici au apreciat partea de diversitate sportivă. Pieţele de pariere au ieşit şi ele învingătoare în ochii jucătorilor pentru că, aduc libertate în alegeri. Pe Sportingbet live sau pe evenimentele pre-meci găsiţi sporturi la care nu v-aţi fi aşteptat până acum.

Pentru romani, rămâne pe primul loc sportul rege, fotbalul dar şi tipurile speciale de pariuri pe politică sau şah. Cine se gândea că va veni ziua în care se poate pune pariu pe aceste evenimente? Pe Sportingbet sunt apreciate şi pariurile pe box, MMA, divertisment, biatlon, baschet, handbal, hochei pe gheaţă, lupte şi schi alpin. Cât despre tipurile de pariuri, în top 5 alegeri făcute de români am remarcat:

 • Rezultat meci 1×2
 • Total goluri peste/sub
 • Handicap Asiatic
 • Echipa care înscrie al doilea gol
 • Total goluri pare/impare
 • Cele mai multe goluri
 • Pauza/final

Bonusuri Sportingbet RO

Platforma excelează în mare parte pe partea de Sportingbet bonusuri pentru pariuri sportive comparativ cu selecţia de casino. Şi asta pentru ca operatorul este cunoscut ca fiind lider în pariuri sportive şi în selecţia completă de evenimente şi sporturi listate zi de zi. Pariuri fără risc, oferte la depunere sau cote mărite sunt specifice Sportingbet.

Rulajul este destul de mic şi uşor de completat. Nu sunt impuse cerinţe irealiste din contră, sunt create în avantajul jucătorilor. Ofertele au un regulament fix, simplu de înţeles şi de urmat. Cercetaţi-l mereu înainte să luaţi un Sportingbet bonus şi să lansaţi un bilet pe pariuri sportive.

Dacă nu reuşiţi să obţineţi o ofertă, transmiteţi probleme în formularul Sportingbet contact sau prin live chat. Echipa alocată se va ocupa, va analiza problema şi va veni cu cea mai bună soluţie pentru clienţi.

Aplicație mobilă Sportingbet România

Descărcaţi aplicațiile pentru Sportingbet apk, Android sau iOS pe magazinele de specialitate. Accesaţi în orice moment App Store, Google Play, scrieţi Sportingbet RO în bara de căutare şi veţi găsi aplicaţia. Apăsaţi pe descărcare şi aplicaţia este ca instalată. Gratuit, simplu, rapid şi, durează mai puţin de 1 minut.

FAQ

Este Sportingbet legal?

Da, Sportingbet este o casă de pariuri legale, sub licenţa cu numărul L1173062W000807. Licenţa este eliberată de ONJN pe o perioadă de 10 ani de zile.

De ce este Sportingbet special?

Sportingbet RO este o platformă specială de jocuri de noroc şi pariuri sportive. Prezintă unul din cele mai selecte şi mai complete pagini cu pariuri şi evenimente live, cote bune şi bonusuri cu rulaje foarte mici.

Pot sa pariez pe Sportingbet de pe mobil?

Desigur, orice bilet poate sa fie lansat pe mobil, din aplicație sau din pagina optimizată pentru browser. Poți să descarci foarte ușor aplicația Android sau iOS și pariezi imediat.

Care sunt cele mai bune piețe sportive pe Sportingbet România?

Pe Sportingbet România, cea mai bine cotată piața de pariuri este pe fotbal, baschet şi tenis. Pe aceste sporturi, găsiţi şi cele mai bune cote şi evenimente importante la nivel naţional şi internaţional.

Cat dureaza verificarea identității pe Sportingbet?

Dacă ați depus bani și câştigat în urma unui pariu şi doriţi să retrageţi, urmează să faceţi o retragere. Verificaţi contul prin încărcarea câtorva documente specifice. Asistență le verifică şi validează în maxim 48 de ore.