Avantaje & dezavantaje


 • Cote atractive la evenimentele de top
 • Pictură bogată și detaliată a sporturilor populare
 • Prezența în linia pozițiilor rare și specifice
 • Disponibilitatea transmisiunilor online.
 • Nu a fost gasit
Alegerea editorilor
5/5
100 RON Pariu Fara Risc FARA RULAJ la pariuri

Prezentare generală


 • ⚽Pariuri sportive:
  Favbet
 • 💸 Depozit minim:
  49 RON
 • 🎁Bonus de bun venit:
  100 RON Pariu Fara Risc FARA RULAJ la pariuri
 • 👤Asistență:
  Telefon, email, live chat

Favbet

Pariurile sportive au câștigat popularitate în ultima vreme. Favbet pariuri sportive este una dintre platformele care oferă posibilitatea de a paria pe evenimente sportive precum: tenis, fotbal, box, baschet, dar și altele. Mai mult, platforma a devenit populară și prin posibilitatea de a paria pe evenimente care nu au legătură cu sportul, precum: alegerile parlamentare, premiile Oscar, Eurovision și nu numai.

În secțiunile de mai jos vei putea afla informații despre principalele avantaje și dezavantaje ale platformei, detalii referitoare la bonusuri, depuneri și retrageri minime, cum să-ți creezi un cont pe site,dar și alte informații care te-ar putea interesa. Dacă este vreun detaliu care ne-a scăpat, poți găsi informații suplimentare accesând site-ul casei de pariuri sau poți contacta echipa de suport care te poate ajuta cu orice nelămurire, fie tehnică sau doar informativă.

Avantajele și dezavantajele Favbet pariuri sportive

În general Favet se remarcă prin cotele de pariu competitive, dar și un bonus atrăgător. Pe lângă asta, platforma nu percepe niciun comision la depunere, Iar ca metodă de retragere sunt Visa, Mastercard, Skrill și Neteller. De asemenea, platforma funcționează în legalitate având aviz de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Disponibilitatea unei aplicații mobile a platformei o diferențiază de celelalte case de pariuri sportive, iar bonusurile oferite atrag tot mai mulți clienți.

Există și dezavantaje alte platformei, printre care se numără faptul că aceasta nu dispune de posibilitatea de a avea transmisiuni în direct ale evenimentelor sportive, ceea ce face experiența un pic mai puțin plăcută. De asemenea, lipsa unui calendar al evenimentelor în direct reprezintă un dezavantaj. Cu toate acestea, nu excludem posibilitatea ca aceste aspecte să fie remediate în viitor.

Favbet review sau impresia despre această platformă

Casa de pariuri sportive, Favbet este una dintre platformele populare din România. Când cauți pe Google Favbet păreri, în general sunt bune. Platforma dispune de multiple tipuri de pariuri pe evenimente sportive variate: de la curse cu cai, fotbal, tenis până la MMA și nu numai. Disponibilitatea unei aplicații mobile a casei de pariuri, face ca platforma să fie ușor de accesat, iar bonusul de înregistrare face ca oferta Favbet să fie una tot mai atrăgătoare.

Favbet înregistrare și validarea contului

Crearea unui cont pe site-ul Favbet.ro nu durează mult. Este un formular care trebuie completat cu câteva date personale iar apoi vei primi un link de activare al contului pe email. Este un proces destul de simplu dar dacă în procesul de înregistrare apare vreun pas care nu îți este clar sau dacă întâmpini vreo problemă există o echipă de suport Favbet sport, care te vor ajuta în soluționarea problemei tale.

Metoda de plată prin depozit

Pentru a depune bani pe Favbet trebuie să:

 • Te asiguri că te-ai logat prin pagina Favbet login
 • Dai click pe butonul Depunere
 • Dai apoi click pe Creează un portofel
 • Alegi metoda de plată dorită și moneda preferată (ex.RON)
 • Completezi datele cardului și suma dorită
 • Apeși pe Depunere

Care este suma minimă care se poate paria?

Miza minimă pentru un pariu pe care Favbet o acceptă este de 1 RON. În cazul pariului de tip sistem, suma minimă acceptată pentru fiecare combinație este de 0.01 RON, iar dacă ne referim la câștig, suma maximă obținut este de 200.000 RON. Desigur, cu cât suma pariată este mai mare, cu atât și câștigul o să fie mai mare. De asemenea, cota pariului este un factor important în ceea ce privește potențialul câștig.

Cum se pot retrage banii pe Favbet?

Odată ce te-ai autentificat pe site folosind pagina Favbet login și ai reușit să obții câștiguri, vei putea retrage banii urmând pașii:

 • În secțiunea Contul meu apasă pe Balanță
 • Apasă pe Retrageri
 • Completează suma dorită și apasă pe Retragere

Este important să știi că banii pot fi retrași numai dacă ai trecut prin procesul de vericare KYC, iar suma va fi primită prin aceeași metodă ca cea de depunere.

Tipuri de pariuri pe Favbet online

Principalul tip de pariu pe Favbet România este desigur rezultatul evenimentului sportiv. Pe lângă acesta, mai există și alte tipuri de pariuri, care nu sunt legate de un sport anume și aici ne referim În special la pariurile de tip live și cele prelive. Diferența dintre cele două o reprezintă momentul în care pariezi. Astfel, cele de tip prelive presupun un pariu înainte ca meciul să înceapă, iar cele live se pot plasa în timpul meciului.

Ce bonusuri are Favbet în ofertă

După cum probabil ești familiarizat dacă ai mai pariat în trecut pe sporturi online sau dacă se mai creat un cont pe un cazino online, unul dintre beneficiile pentru clienți îl reprezintă bonusurile. Pentru cei care aleg să parieze pe Favbet, după procesul de înregistrare și validare al contului și după ce au depus o sumă minimă de 20 de lei pot paria. La acest pariu pot obține un bonus de 100%, care este supus unor Termeni și Condiții.

Aplicația mobilă Favbet app

Pariurile sportive au trecut și în mediul virtual și odată cu ele o apărut și aplicațiile mobile pentru a facilita accesul și a îmbunătății experiența celor care doresc să parieze. Căutând Favbet download vei putea descărca aplicația pe telefonul mobil și vei putea paria de oriunde și oricând dorești. Aplicația mobilă este disponibilă atât în Google Play pentru telefoanele cu sistem de operare Android cât și în Apple Store pentru telefoanele cu sistem de operare de tip iOS.

Întrebări frecvente

Câte conturi pot deschide pe favbet ro?

Pe Favbet, fiecare persoană poate deschide un singur cont.

Îmi pot deschide cont pe Favbet mobile fără să fi împlinit 18 ani?

Nu este posibil, deoarece nu este legal. Așteaptă până vei împlini vârsta necesară și vei putea să-ți creezi un cont la noi atunci.

Pot paria legal la Favbet?

Dacă ai 18 ani, da. Casa de pariuri funcționează legal, având licența L1200662W001197, pe care a dobândit-o la data de 29.04.2020 și este emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Pe ce sporturi pot paria pe Favbet?

Există o gamă largă de evenimente sportive precum: fotbal, tenis, box, baschet, curse cu cai, MMA, hockey și nu numai.

Îmi trebuie cont pentru a paria?

Da, pentru a putea paria este nevoie de cont, care trebuie validat.