Avantaje & dezavantaje


 • Navigare bună, funcționalitate convenabilă și design frumos al site-ului web
 • Disponibilitatea unei versiuni mobile și a aplicațiilor pentru dispozitivele iOS și Android
 • Disponibilitatea unei versiuni mobile și a aplicațiilor pentru dispozitivele iOS și Android
 • Un număr mic de evenimente live
 • Restricții individuale relativ la maxim
4.6/5
Bonus de bun venit până la 550 RON

Prezentare generală


 • ⚽Pariuri sportive:
  Betfair
 • 💸 Depozit minim:
  49 RON
 • 🎁Bonus de bun venit:
  de bun venit până la 550 RON
 • 👤Asistență:
  Telefon, email, live chat

Betfair

Ce este Betfair?

Această casă de pariuri este pe piața din România de mai mulți ani, aceasta ieșind în evidență prin platforma de betting exchange. Betfair România are o licență pe o perioadă nedeterminată, oferită de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc în 2016, ceea ce înseamnă că activează în legalitate și că poți paria liniștit cât timp ai peste 18 ani.

Detalii legate de principalele avantaje și dezavantaje ale platformei, dar și informații legate de crearea și verificarea contului, depozit minim, bonusuri, retrageri și alte lucruri care te pot interesa poți găsi în continuare.

Ce avantaje și dezavantaje are platforma Betfair Sports?

Toate casele de pariuri sportive oferă posibilitatea de a paria pe diverse meciuri. De aceea, ceea ce le diferențiază sunt lucrurile cu care vin în plus. Astfel, un prim avantaj al platformei Betfair îl reprezintă posibilitatea de a paria și pe evenimente non-sportive. Cum ar fi ai putea să pariezi pe criptomonede precum bitcoin, poți paria pe Oscaruri, Eurovision, câteva emisiuni tv sau chiar și pe vreme.

Un alt avantaj al platformei Betfair este că are și opțiunea de betting exchange, un tip de pariu adresat în general jucătorilor mai avansați, deoarece are un risc un pic mai ridicat. Există desigur și alte avantaje precum bonus de bun venit, aplicație mobilă și suport tehnic.

Când vine vorba despre dezavantaje, sunt câteva. Unul dintre ele este că pentru clienții mai vechi, nu sunt la fel de multe promoții. De asemenea, dacă vrei să cauți un meci în oferta de pariere, poate să dureze ceva timp.

Recenzie Betfair

Casa de pariuri betfair se distinge de celelalte case de pariuri prin opțiunea de betting exchange, dar și prin faptul că platforma are transmisiuni în direct ale evenimentelor sportive, ceea ce face experiența pariurilor una mai plăcută.

Deși pentru vechii clienți nu există la fel de multe oferte, în cazul clienților fără cont, Betfair Ro Sport vine cu cote mult mărite pentru anumite meciuri, cote disponibile doar pentru cei care își vor crea un cont și vor paria până la începerea acestuia.

Cum creezi un cont pe Betfair?

Deschiderea unui cont pe platforma Betfair este un proces destul de rapid. Poți avea în doar câteva minute contul activ. În contul din dreapta sus ai un buton: Înregistrează-te, pe care vei apăsa, iar apoi completezi formularul cu datele personale. O să urmeze o verificare a contului, și este posibil să ți se ceară și anumite documente.

Metode de depunere pe Betfair

Există mai multe tipuri de depunere pe Betfair, iar fiecare dintre acestea are o sumă minimă după cum urmează:

 • Card bancar: sumă minimă 40 RON, se depozitează instant
 • Skrill: sumă minimă 70 RON, se depozitează instant
 • Netseller: sumă minimă 70 RON, se depozitează instant
 • Paysafecard: sumă minimă 5 EUR, se depozitează instant
 • Transfer bancar: sumă minimă 60 RON, 2-5 zile

Care este suma minimă pentru pariu?

Înainte de a paria, va trebui să alimentezi contul, prin metodele enumerate mai sus. Suma minimă pentru pariu variază în funcție de sportul pe care vrei să pariezi, dar și dacă pariezi de pe telefon sau de pe laptop. Dacă încerci să pariezi sub pragul minim, sunt șanse să ți se închidă contul.

Metode de retragere pe Betfair

Pentru a retrage bani de pe platforma Betfair, trebuie să mergi în secțiunea Plăți- Retrageri. Trebuie să iei în calcul că spre deosebire de depunere, retragerea durează câteva ore în cazul retragerii în portofele electronice și câteva zile în cazul transferului bancar. Mai mult, trebuie să te asiguri că ai trecut prin procesul de verificare KYC pentru a putea retrage.

Ce tipuri de pariuri există pe Betfair?

Casa de pariuri Betfair oferă două tipuri de pariuri:

 • back/pro- ești de acord cu pariul, pariezi în favoarea lui
 • lay/contra- nu ești de acord cu pariul, pariezi împotriva lui.

Există și opțiunea de trading în care vei anticipa fluctuațiile cotelor, care va rezulta într-un profit pentru tine și mai este și opțiunea de arbitraj, unde pariezi pe diferențele de cote, având risc zero.

În funcție de experiență și de preferințe, vei putea alege tipul de pariu potrivit toleranței tale la risc și vei găsi un stil de a juca la pariuri.

Există bonusuri pe Betfair?

Betfair pune mai mult accent pe bonusurile pentru clienții noi, pentru prima depunere pe Sportsbook (maxim 550 RON) și Exchange (150 RON). De asemenea, clienții noi pot beneficia de o cotă mărită la anumite meciuri în locul acestui bonus.

În ceea ce privește bonusurile pentru clienții vechi, Betfair Ro nu prea oferă bonusuri și nici promoții, acestea fiind destul de rare.

Disponibilitatea pe telefonul mobil

Pentru confortul dar și accesibilitatea celor care doresc să parieze, Betfair are și o aplicație mobilă care poate fi accesată atât pe dispozitivele cu sistem de operare Android cât și din Apple Store. Site-ul poate fi accesat și de pe tablete și laptop în funcție de preferințe.

Întrebări frecvente

Pot să-mi schimb numele de utilizator sau moneda de plată?

Având cont în România, moneda prestabilită va fi RON (nu se poate modifica). numele de utilizator odată setat nu va mai putea fi modificat, așadar ai mare grijă atunci când îți creezi contul.

Ce fac dacă am o întrebare legată de Betfair?

Dacă răspunsul la întrebarea ta nu se găsește pe site-ul Betfair casino, poți încerca să contactezi echipa de suport, deoarece ei cu siguranță te vor ajuta.

Pot paria și dacă nu sunt major?

Nu vei putea să-ți creezi un cont pe platformă dacă nu ai împlinit vârsta de 18 ani și în consecință nu vei putea paria.

După cât timp pot avea banii retrași în cont?

Acest lucru depinde de metoda de plată pe care o alegi. Portofelele electronice precum i Skrill și Neteller sunt cele mai rapide metode, banii ajungând în 10 minute. Pentru transfer bancar durează în jur de 5 zile lucrătoare.

Mi se va cere verificarea identității pe Betfair?

La fel ca în cazul celorlaltor platforme de pariuri online pentru verificarea identității va trebui să trimiți anumite documente, care vor fi solicitate.