Recenzie pariuri sportive live online

Pariurile sportive le oferă pasionaților de sport posibilitatea de a paria pe echipele lor favorite. Indiferent că vorbim despre fotbal sau tenis, acum meciurile pot fi urmărite live chiar și de pe telefonul mobil.

Însă, ce sunt de fapt pariurile sportive live online?

Într-o oarecare măsură, pariurile live s-au schimbat. În primul rând, jucătorii pot paria pe mult mai multe lucruri. Astfel, având posibilitatea de a pune pariuri în timpul unei partide, pasionații de sport pot paria, de exemplu, pe scorul de la pauză sau pe numărul de faulturi care se iau în timpul unei partide de fotbal. Pe de altă parte, frecvența cu care poți paria s-a schimbat datorită modificărilor constante care au loc în timpul unei partide.

Pe scurt, jucătorii au posibilitatea de a paria și de a-și schimba strategiile de pariere chiar în timpul desfășurării unei partide de joc.

Citește articolul pentru a afla mai multe informații despre pariurile sportive live online.

Cuprins

  1. Cum să pariezi pe meciuri în desfășurare
  2. Pariuri sportive live online – Avantaje și dezavantaje
  3. Tipuri de pariuri sportive live online
  4. Cele mai frecvente întrebări

Cum să pariezi pe meciuri în desfășurare

A fost o vreme când jucătorii puteau să parieze pe un meci de fotbal, dar să constate că furnizorul nu mai acceptă pariuri pentru că meciul deja a început. În prezent, acest lucru nu se mai întâmplă datorită pariurilor sportive live online. Aceste tipuri de pariuri oferă jucătorilor posibilitatea de a paria pe scor sau faulturi chiar în timpul desfășurării partidei. Astfel, casele de pariuri actualizează cotele în timp real în funcție de timpul rămas și de scorul meciului.

Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a paria pe meciurile în desfășurare.

Alege o casă de pariuri sportive potrivită

Atunci când vine vorba de alegerea unei case de pariuri sportive potrivite, trebuie să iei în considerare câțiva factori importanți precum modalitățile de plată și bonusurile și promoțiile oferite. Pentru a te bucura cu adevărat de experiența unui pariu sportiv, o casă de pariuri sportive potrivită trebuie să ofere pronosticuri pentru multe tipuri de sport (nu doar pentru cele mai populare ca fotbal sau tenis), dar și pentru ligi din toată lumea.

Alte criterii pe care trebuie să le ai în vedere sunt: disponibilitatea unui serviciu de customer suport 24/7, o aplicație mobilă optimizată și alte instrumente responsabile de pariere.

Mai mult, casele de pariuri sportive trebuie să dispună de o ofertă bogată și multe opțiuni de pariere, să ofere cote cât mai mari precum 1.90-1.90 pentru un pariu cu șanse 50-50 și un serviciu de live streaming care să îți permită să vezi partidele în timp real.

Revendică-ți bonusul

Majoritatea caselor de pariuri sportive live online oferă numeroase bonusuri promoționale atât jucătorilor noi, cât și celor existenți. Astfel, printre cele mai populare bonusuri se numără bonusurile de bun-venit care oferă jucătorilor noi bani sau rotiri gratuite. Însă, este important să consulți termenii și condițiile pentru a te califica în vederea obținerii bonusului.

Alege sportul sau evenimentul pe care vrei să pariezi online

Intră pe site-ul oficial al casei de pariuri dorite și alege din lista disponibilă sportul pe care vrei să pariezi. Conform utilizatorilor, fotbalul este cel mai popular joc pe care se pariază constant. Însă, majoritatea caselor de pariuri oferă și alte spoturi precum tenis, baschet, darts, formula 1, eSports, hochei pe gheață, golf sau volley.

Verifică piața și cotele

Alege piața pe care vrei să pariezi prin selectarea unei competiții și a tipului de pariu. Sfatul nostru este să plasezi pariuri mici – pariurile logice pot fi o strategie inteligentă de a începe să dai drumul la câștig.

Mai mult, compară pronosticurile și alege competițiile care îți oferă mai mult șanse de câștig.

Alege tipul de pariu care ți se potrivește

Ultimul nostru sfat este să pariezi pe competiții de care ești sigur și, poți face acest lucru, cu pariurile multiple. Probabilitatea de a câștiga toate pariurile este, într-adevăr mică, însă dacă ai câștiga, ar fi o sumă impresionantă. Majoritatea caselor de pariuri sportive oferă statistici care te pot ajuta să faci alegerea potrivită. Ia în considerare rezultatele meciului, jucătorii, echipa sau avantajul terenului propriu.

Pariuri sportive live online – Avantaje și dezavantaje

Să pariezi pe meciurile în desfășurare poate fi o adevărată provocare. Conform cercetărilor, există atât avantaje, cât și dezavantaje atunci când te decizi să plasezi pariuri live. Mai jos vom enumera câteva dintre avantajele și dezavantajele pariurilor sportive live.

Avantaje

Dezavantaje

Tipuri de pariuri sportive live online

Conform recenziilor, cel mai popular sport pe care jucătorii aleg să parieze este fotbalul. În România, acesta este cel mai jucat sport și peste 90% dintre români aleg să își deschidă un cont la o casă de pariuri sportive tocmai pentru că au multe cunoștințe despre acesta.

Iată câteva dintre cele mai întâlnite tipuri de pariuri sportive live online pe care românii pariază cel mai des.

Pariuri simple

Cele mai întâlnite tipuri de pariuri sportive sunt pariurile simple care permit jucătorilor să parieze pe un singur joc. Astfel, pe biletul de joc te poți juca un singur eveniment și poți selecta o miză care să fie mai mică sau egală cu miza impusă de către casa de pariuri sportive aleasă. Așadar, este important să citești regulamentul și să afli dacă operatorul îți permite să pariezi pe un singur eveniment. De asemenea, jucătorii pot plasa un pariu simplu pe multe campionate atât europene, cât și din ligile inferioare.

Pariuri multiple

Jucătorii pot plasa pariuri multiple cu minimum două selecții de joc pe același bilet. Însă, cu cât numărul evenimentelor este mai mare, cu atât șansele de câștig scad, iar cotele cresc. De exemplu, dacă ai un bilet cu o cotă de 100, atunci trebuie să ai minimum șase evenimente cu cote de peste 2.00. Însă, în astfel de cazuri, este foarte dificil să obții un câștig.

Pariuri pre-match

Așa cum sugerează și denumirea acestui tip de pariu, jucătorii au posibilitatea de a plasa un pariu înainte ca partida să înceapă. Majoritatea caselor de pariuri pun la dispoziția acestora o listă cu cele mai importante campionate cu șanse de câștig. Mai mult, jucătorii pot plasa pariuri pre-match chiar și cu câteva zile înainte de începerea meciului – pronosticurile sunt actualizate în timp real.

Pariuri live

Subiectul articolului de față este chiar pariul live. Așa cum am menționat și în primul capitol, pariurile sportive live online oferă jucătorilor posibilitatea de a paria live pe meciul echipei favorite. Aceștia se pot gândi la diverse strategii și au timp să parieze la începutul meciului sau până la finalul celor două reprize. În România, cele mai cunoscute case de pariuri care oferă cele mai bune pariuri sportive live online sunt:

Betano

Casa de pariuri sportive live Betano pune la dispoziția utilizatorilor o ofertă bogată de pariuri sportive live online. Mai mult, aceasta are disponibil un serviciu de live streaming care îți permite să urmărești meciurile tale favorite în timp real. Accesează Betano, deschide-ți un cont de jucător și revendică bonusul de 500 de lei pentru pariurile live.

Superbet

Printre cele mai populare case de pariuri sportive se numără și Superbet. Deschide-ți un cont și efectuează trei depuneri pentru a avea șansa de a câștiga 1,200 de lei și 300 de rotiri gratuite. Bonusul de bun-venit Superbet necesită o depunere minimă de 20 de lei și o cerință de rulaj de 35x.

Fortuna

Conform recenziilor, jucătorii aleg să plaseze pariuri și pe Fortuna. Pentru a-ți începe aventura cu Fortuna pariuri sportive live, intră pe site-ul oficial și accesează secțiunea „Pariază Live”. Selectează evenimentul sau evenimentele dorite și pariază cu miza dorită.

Netbet

Ultima casă de pariuri din lista noastră este chiar Netbet. Conform utilizatorilor, serviciul de live streaming al platformei reprezintă avantajul suprem. Mai mult, îți poți deschide un cont pentru a primi un bonus 100% cu prima depunere de până la 500 de lei.

Pariuri pe echipa câștigătoare

Pentru că fotbalul este cel mai popular sport pe care jucătorii aleg să parieze, și pariurile pe echipa câștigătoare se află printre preferințele acestora. Astfel, jucătorii pariază pe echipa care va reuși să câștige partida ținând cont de ultimele rezultate, forma de moment, calitatea echipei sau meciurile directe. Pariurile pe echipa câștigătoare mai sunt cunoscute și sub denumirea de 1×2, unde 1 reprezintă victoria gazdelor, 2 reprezintă victoria oaspeților și x reprezintă remiza.

Pariuri pe numărul total de goluri

În cazul în care jucătorii aleg să nu parieze pe echipa câștigătoare, aceștia aleg să parieze pe numărul total de goluri. Astfel, există două opțiuni din care să alegi. Prima opțiune este opțiunea sub 2,5 goluri și vei câștiga dacă în timpul meciului s-au marcat între 0-2 goluri. Cealaltă opțiune este opțiunea cu peste 2,5 goluri sau 3,5 goluri etc.

Pariuri pe scor corect

Pasionații de fotbal care urmăresc constant meciurile se pot risca să anticipeze scorul exact al unei partide. Deși, în majoritatea cazurilor, ține și de noroc, poți încerca să pariezi pe scoruri precum 1-0, 0-1, 2-0 sau 0-2.

Dintre alte pariuri din care mai poți alege se numără pariurile pe pauză sau final, pariurile pe cornere, pariurile pe cartonașe galbene sau roșii, pariurile pe penalty , pariurile pe reprize sau pariurile pe termen lung.

Cele mai frecvente întrebări

Iată care sunt cele mai frecvente întrebări pe care jucătorii le au cu privire la pariuri sportive live online.

Care este cel mai bun sport pe care pot paria?

Nu există un singur răspuns la această întrebare. Sfatul nostru este să pariezi pe sportul pe care îl cunoști cel mai bine. Dacă nu înțelegi cum funcționează un sport, ar putea fi dificil să te decizi asupra unui tip de pariu.

Pot câștiga bani din pariuri sportive live online?

Da, poți câștiga bani din pariuri sportive live online. Însă, este important să reții că, de multe ori, există și pierderi. Chiar și cei mai buni pariori se pot înșela în privința pronosticurilor. Sfatul nostru este să lucrezi la o strategie de pariere astfel încât să îți oferi cele mai bune șanse de câștig.

Câți bani trebuie să pariez ca să câștig?

În primul rând, este important să reții că niciun câștig nu îți este asigurat. Așadar, este important să pariezi suma pe care ți-o permiți să o pierzi. Sfatul nostru este să îți creezi un plan structurat în care să îți notezi sumele pe care le poți paria. Pariurile dau dependență și, de aceea, contează să îți impui o limită.

Ce tipuri de pariuri pot plasa?

Pariurile sportive sunt nenumărate. Printre cele mai populare se numără pariurile live, pariurile pre-match, pariurile simple și multiple, pariurile pe echipa câștigătoare sau pariurile pe numărul total de goluri. Casele de pariuri pun la dispoziție toate pariurile sportive live online menționate în acest articol.