Casa de pariuri

888 Sport

4.8/5

Admiral

4.6/5
150 LEI Free bet + 200% Profit Boost

Betano

4.3/5

Betfair

4.6/5
Bonus de bun venit până la 550 RON
Alegerea editorilor

Favbet

5/5
100 RON Pariu Fara Risc FARA RULAJ la pariuri

NetBet

4.6/5
100RON FREEBET + 200 FREESPINS

Sportingbet

4.5/5

Unibet

4.4/5
Pariu fără risc de 300RON
💙 Site-ul web: Case de pariuri casapariurionline.com
🎁 Bonusuri: Bonus 100% pana la 1000LEI
📞 Ajutor: Online 24/7
⭐ Evaluarea site-ului: ⭐⭐⭐⭐⭐
🎰 Tipuri de pariuri: Pariuri sportive
🔝 Aplicatie mobila: IOS/Android
⚡ Versiuni lingvistice: RO
💵 Plăți /reaprovizionare: Visa/Mastercard, Skrill, Netteler

Pariurile sportive online câștigă tot mai mult teren în România

Pariurile fac ca vizionarea sporturilor să fie din ce în ce mai interesantă, deoarece există o miză la mijloc. Recent, tot mai multe căutări pe Google au inclus termenul „casa de pariurilor”. Popularitatea pariurilor a dus și la o creștere a numărului acestora. Întregul proces este mai confortabil pentru că poți face toți pașii de pe telefon sau tabletă și poți urmări meciul acasă în timp ce te gândești la care va fi rezultatul și dacă echipa ta va câștiga.

Există numeroase case de pariuri fizice în România, iar oferta din mediul online continuă să crească. Din acest motiv, astăzi am pregătit o listă casele de pariuri din România care ne-au atras atenția, dar și câteva sfaturi despre cum să alegi platforma preferată și ce tipuri de pariuri există, câteva informații despre aplicațiile mobile, dar și despre suma minimă de depozitare și de retragere.

Care sunt principalele case de pariuri din România

O simplă căutare a cuvintelor casă de pariuri din România îți va aduce principalele rezultate despre care vom vorbi astăzi. În continuare, îți vom oferi detalii referitoare la platformele pentru pariuri sportive: 888 sport,Unibet,Superbet, Betano, NetBet și Favbet.

888 sport

888 este o casă de pariuri cu renume în toată lumea și are o selecție destul de mare de cote dar și un constructor de pariuri care are multiple opțiuni. Un alt avantaj al platformei este oferta de promoții pe care aceasta o are în mod constant. Dezavantajele Casei de pariuri sunt lipsă a opțiunii Deere live streaming dar și lipsa unui chat live.

Unibet

Unibet este pe piața internațională și este destul de populară în alegerile pariorilor. Lângă oferta sportivă bogată Unibet oferă și opțiunea de live stream cu foarte multe evenimente. Principalul dezavantaj al acestei case de pariuri este faptul că bonusul de bun venit nu este la fel de mare ca al competitorilor.

Superbet

Bts o casă de pariuri românească are peste 1200 de agenții stradale. Este un brand premiat în Europa Centrală și de Est, care oferă servicii de live streaming are o diversitate mare a cotelor de pariuri, iar singurul dezavantaj ar fi că bonusul de bun venit pe platformă are anumite condiții mai greu de îndeplinit.

Betano

Nu este o apariție destul de recentă pe piața din România și iar cu toate acestea a ajuns destul de repede în topul caselor de pariuri preferate de jucătorii din România. Dintre factorii care fac ca această platformă să fie în topul nostru sunt plățile sigure bonusurile care apar destul de des dar și cotele excelente. Probabil că singura problemă pe care o întâmpinăm cu această platformă ar fi regulamente stufoase ale campaniilor derulate de aceasta.

NetBet

NetBet este un brand apreciat în toată lumea. Chiar dacă nu-l regăsim top 3 din lume reușesc să se remarce prin bonusurile generoase și de sa oferit a clienților platformei dar și ofertă variată a cotelor de pariuri și funcționalitățile sale.

Bonusuri generoase și frecvente. Dezavantaje ale acestei case de pariuri ar fi față pentru anumite promoții există un rulaj dificili platformă nu este disponibilă geană toate țările din lume.

Favbet

Favbet este tot așa o intrare destul de recentă pe piața din România . Ceea ce atrage clienții platformei sunt bonusurile multiple excepționale și interfața sa intuitivă. A dat dezavantaje ale platformei ar fi lipsa transmisiunilor live și bonusul de înregistrare, care nu este ușor de rulat.

Cum alegi o casa de pariuri?

Ce casă de pariuri selectezi depinde în mare măsură de tine, practic ceea ce vrei de la o casă de pariuri. Pentru unii, bonusul de bun venit are o contribuție mai mare decât alte caracteristici ale site-ului, în timp ce alții pot fi atrași de cote sau de varietatea tipurilor de pariuri.

Deși îți poți crea doar un singur cont pe o platformă, nu înseamnă că nu vei putea crea câte un cont pe fiecare dintre platforme pentru a putea să le testez pe toate. Astfel, dacă ești nehotărât legat de ce casă de pariuri să alegi alegerea unei case de pariuri unde să te joci, poți încerca să îți creezi câte un cont pe fiecare platformă și să evaluezi diferitele cote pentru același meci, să vezi care interfață îți place mai mult, să profiți de fiecare bonus de bun venit din partea fiecărei platforme și într-un final să rămâi cu cont doar cu platformele care ți-au plăcut cel mai mult.

Cum alegem noi o casă de pariuri?

Există multe case de pariuri, ceea ce face alegerea unei opțiuni și mai dificilă. De fiecare dată când decizi să pariezi pe o anumită platformă te vei confrunta cu întrebarea ce s-ar fi întâmplat dacă pariam pe cealaltă platformă și a astfel decizia devine progresiv mai grea. Cu toate acestea avem anumite criterii pe care le considerăm când decidem ce platformă de pariuri sportive să-ți prezentăm.

1. Securitatea site-ului

Un site este considerat sigur dacă datele personale nu sunt transmise terților. Ne putem da seama de acest lucru atunci când vedem un lacat când accesăm link-ul sau dacă url-ul site-ului începe cu https, s-ul venind de la siguranță.

2. Dacă ni se cere verificarea contului

O platformă de pariuri care nu cere verificarea contului ar putea să nu funcționeze în legalitate. Mai mult, atunci când alegem să pariem pe o platformă online, ne asigurăm că aceasta este licențiată. Toate platformele pe care le-am inclus în topul nostru sunt platforme care activează în mod legal în România.

3. Alegem branduri cunoscute

Dacă avem de ales între un site de pariuri cunoscut și un site despre care nu am auzit până acum, chiar dacă acesta are cote superioare și bonusuri de bun venit mai bune, o să alegem siguranța și anume, brandul cunoscut.Toate acestea avem anumite criterii pe care le cântărim când vrem să alegem o platformă de pariuri sportive.

4. Citim păreri

Intrăm pe diverse bloguri, pe diverse forumuri, dar și pe anumite site-uri unde putem găsi recenzii. Încercăm să facem o balanță între recenziile pozitive și recenziile negative fiecare platformă are atât avantaje cât și dezavantaje și cântărim bine ce contează cu adevărat pentru noi.

5. Analizăm cotele de pariuri

Odată ce ne-am asigurat că site-ul pe care dorim să pariem este unul sigur și agenția de pariuri sportive este una licențiată ne putem uita la cote. Sunt importante deoarece ele sunt principalul factor care influențează cât câștigăm. Dacă știm deja pe ce meci vrem să pariem și ce anume vrem să pariem, dar nu știm ce platformă sau ce casă de pariuri să alegem, vom lua drept factor decisiv cotele prezentate de fiecare.

6. Ne uităm la bonusuri și oferte

Dacă nu ne-am creat încă cont putem analiza ofertele de bun venit care e platforme și să alegem pe cea care ți se pare cea mai atrăgătoare. Mai multe platformele au și bonusuri doar pentru unele meciuri deci dacă ne interesează un anume meci de fotbal de exemplu ne vom uita întâi la cotele de pariu de pe fiecare platformă iar apoi vom analiza dacă și ce bonus oferta există pentru acesta.

7. Alți factori

Alți factori ce pot influența alegerea unei case de pariuri online unde să pariezi pe sport ar putea să includă: suma minimă pentru depunere și retragere și tipul acestora dar și interfața aplicației mobile. Cât interfața și aplicația este mai întâi tema sau are mai multe funcționalități cu atât am putea fi mai atrași de aceasta.

Bonusuri și oferte ale caselor de pariuri

Majoritatea platformelor pentru pariuri sportive încearcă să atragă clienți noi prin oferirea unor bonusuri. Pot include bonus de bun venit la verificarea contului care să fie o anumită sumă egală cu primul depozit sau mai mică. Alte platforme oferă un pariu fără risc sau banii înapoi în cazul în care ai pierdut pariul. Există și o anumită caut speciale pentru diverse meciuri atât pentru clienții vechi cât și pentru cei noi.

În principiu,dacă vrei să testezi o platformă și nu ești sigură pe care să o alegi ai putea să optezi pentru o platformă care îți oferă un pariu fără risc mai ales în cazul în care ești începător în lumea pariurilor sportive.

Și platformele pe care le am prezentat mai sus să oferă anumite bonusuri pentru cei care încă nu au un cont creat și anume:

Pariuri live

Pariurile live mai sunt cunoscute drept pariuri în timpul meciului și se referă la pariurile plasate după începerea meciului dar în timpul acestuia. Permite jucătorilor să parieze pe toată durata meciului nu nu mai înainte ca acesta să înceapă ceea ce modifică cotele de pariu în funcție de ceea ce se întâmplă în meci.

În cazul pariurilor tradiționale cel care pariază trebuie să se gândească înainte de a începe meciul ce rezultat va avea acesta sau pe ce dorește să parieze. Odată ce a început meciul nu prea au cum să schimbe decizia. Pe de altă parte pentru live bet pariurile pot avea loc în orice moment al meciului.

Tipurile de lucruri pe care se poate paria variază destul de mult. Luăm ca exemplu fotbalul, unde în cazul pariurilor live se poate paria pe scorul de la jumătatea meciului, pe numărul cartonașelor galbene,numărul golurilor marcate până în half time și nu numai.

Depuneri și retrageri

Depunerile și retragerile sunt condiționate în principiu de politica fiecărei case de pariuri. Desigur, pentru a putea juca trebuie mai întâi să faci verificarea KYC a contului. În principiu, există o sumă minimă de depunere și de retragere care poate varia între 20 RON și 100 RON, iar timpul de procesare al depunerii și al retragerii depinde de metoda de plată.

În general, transferul bancar este una dintre metodele pentru care durează mai mult să ajungă banii în cont și pe platformă. Portofelele electronice sunt cele care au timpul de tranzacție cel mai rapid care poate varia de la câteva minute la câteva ore.

Aplicații mobile

Trecerea în mediul digital a multor case de pariuri a făcut ca nevoia unei aplicații mobile să fie tot mai mare.Majoritatea platformelor pentru pariuri sportive online au un site care poate fi vizualizat și de pe telefoanele mobile sau tablete, nu numai de pe laptopuri și calculatoare.

Casele de pariuri disponibile pe telefon sunt mult mai des folosite de către cei care doresc să pună pariuri. Cauți m casa pariurilor, descarci și apoi deschizi mai ușor o aplicație pentru a plasa un pariu decât să intri pe un site și să vezi ce se întâmplă pe mobil, fie că este vorba despre un smartphone sau o tabletă. În afară de asta, este exact la fel ca pariurile sportive obișnuite (cel puțin când vine vorba de tipurile de pariuri și de cotele pe care le vei întâlni cu pariul tău.

Aplicația mobilă este în special utilă în cazul pariurilor de tip live și este mult mai ușor să fii pe fază atunci când apare un tip nou de pariuri sau când vrei să plasezi pariul decât să stai să mai deschizi un site și să deschizi laptopul. Poate că nu ești acasă ești în autobuz și vrei să pariezi pe meciul care are loc că acum. Folosirea aplicației mobile este mult mai comodă.

Cum sunt pariurile pe mobil diferite de pariurile pe desktop?

Termenul „pariuri mobile” se referă pur

Diferențele dintre pariurile online pe mobil și pariurile pe desktop se referă toate la procesul de pariere și la imagini.

Deoarece telefoanele au ecrane mai mici decât desktopurile și laptopurile, casele de pariuri sportive nu pot încadra toate pictograme și grafice în același spațiu.

Recomandări

Dacă până acum cum nu ai mai pariați pe evenimente sportive și vrei să începi alege o platformă cu bonus un pariu gratuit sau un pariu fără risc ca să vezi cum funcționează. Documentează-te un pic înainte despre ce înseamnă cotele de pariu, pe ce poți paria, diferențele dintre pariurile și pariurile tradiționale înainte de meci, care sunt pariurile cu riscul cel mai mic și ce strategie există pentru diferitele tipuri de pariuri.

Consultă de cu prietenii tăi înainte de a alege casa pariurilor online, ai mai multe opțiuni în minte îți poți oricând crea câte un cont pe fiecare pentru a le testa.

Verifică securitatea site-ului pentru care vrei să deschizi un cont, uitându-te dacă există un lacăt în colțul unde apare url-ul pentru a te asigura că datele tale nu sunt transmise terților, mai ales că furtul de date personale a devenit tot mai popular.

Indiferent de platforma aleasă, încearcă să te distrezi. Pariurile sportive pot fi o modalitate de a te bucura și mai mult de meci și mai mult de eveniment și de a fi mult mai concentrat pe ceea ce face echipa ta preferată sau sportivul pe care alegi să pariezi, susține-l și bucură-te de fiecare moment.

Întrebări frecvente

Trebuie să fiu expert în sport pentru a paria pe sport?

Nu. Oricine poate paria pe sport, indiferent de cunoștințele sale sportive. Cu toate acestea, cu cât înțelegi mai mult sporturile pe care pariezi, cu atât vă va fi mai ușor să discerni ce pariuri ar fi mai bine să faci la un moment dat pe casa pariu. Nu lăsa lipsa de cunoștințe despre pariuri sportive să te descurajeze să încerci pariuri sportive.

Ar trebui să folosesc mai multe site-uri de pariuri sportive?

Aici depinde foarte mult de tine. Poți lua platformele la rând pentru a beneficia de toate bonusurile de bun venit sau poți să-ți creezi un cont pe mai multe platforme, iar la un pariu care te interesează să alegi cota cea mai buna.

Ce este bursa de pariuri sportive?

Cu bursa de pariuri sportive, practic elimini intermediarul. În acest tip de pariuri, poți paria direct împotriva altcuiva fără a utiliza o casă pariuri sportive. În esență, este o configurație de pariuri peer-to-peer.

Există o limită la câte case de pariuri sportive online pot folosi?

Veste bună este că dacă îți creezi un cont pe una dintre platforme, nu înseamnă că nu poți să-ți mai creezi un cont și pe alta, neexistând o limită în acest sens. Ești liber să utilizezi cât de multe sau cât de puțin dorești, în funcție de preferințele tale. Nu există nicio regulă care să te limiteze să utilizezi doar una dacă preferi să utilizezi mai multe platforme.

Pot paria dacă sunt minor?

Nu, deoarece nu este legal. Poți în schimb să te documentezi despre cum se joacă un anumit tip de meci, să analizezi performanța jucătorilor pentru a fi pregătit pentru când vei putea să ai propriul cont pe case pariuri online în mod legal, după ce ai împlinit vârsta de 18 ani.