Bonusuri la casele de pariuri online

În prezent, există sute de case de pariuri online unde jucătorii pasionați își pot încerca norocul pentru a câștiga premii în bani. Astfel, pentru că numărul acestora este din ce în ce mai mare – rezultând într-o competiție strânsă – și premiile sunt diversificate. În acest fel, jucătorii noi sau cei experimentați sunt atrași de numeroasele tipuri de pariuri bonus pe care casele de pariuri online le oferă.

Dacă ești interesat de pariurile sportive, credem că îți sunt deja cunoscute bonusurile oferite de către casele de pariuri online. Însă, fiind atât de multe, cum vei știi să le alegi pe cele care îți oferă cele mai avantajoase câștiguri?

Citește articolul nostru pentru a afla care sunt cele mai bune pariuri bonus.

RevizuirePrimăÎnregistrare
Favbet100 RON Pariu Fara Risc FARA RULAJ la pariuriSite
Vulkan bet100% Bonus de bun venit at Vulkan VegasSite
BetfairBonus de bun venit până la 550 RONSite
UnibetPariu fără risc de 300RONSite

Iată care sunt informațiile pe care articolul de față le va cuprinde.

  1. Bonusuri la pariuri sportive
  2. Care sunt cele mai bune bonusuri case de pariuri online?
  3. Cum funcționează bonusurile la casele de pariuri?
  4. Cum să alegi cele mai bune bonusuri case de pariuri online?
  5. Termeni și condiții
  6. Tipuri de bonusuri case de pariuri online
  7. Cele mai frecvente întrebări
Bonus de bun venit până la 550 RON
100 RON Pariu Fara Risc FARA RULAJ la pariuri

Bonusuri la pariuri sportive

Ne-am gândit să începem acest articol tocmai cu bonusurile care sunt obținute din pariurile sportive. Majoritatea caselor de pariuri online care se respectă oferă bonusuri atât jucătorilor noi, cât și celor experimentați. Pe lângă bonusurile de bun-venit, există multe bonusuri și promoții care sunt oferite în mod constant. Astfel, vei avea oportunitatea de a câștiga sau de a economisi bani. Însă, farmecul la pariuri bonus este tocmai momentul în care câștigi.

Mai jos, vom enumera câteva dintre cele mai cunoscute bonusuri la pariuri sportive oferite de către casele de pariuri online precum Unibet, 888sport sau Superbet.

Care sunt cele mai bune bonusuri case de pariuri online?

Când vine vorba de alegerea celei mai bune case de pariuri online, este important să ai în vedere și bonusurile pe care le oferă. Astfel, nu doar că te vei bucura te meciurile tale preferate, dar vei avea șansa de a câștiga cu bonusuri care să ți se potrivească în funcție de bugetul de care dispui (atunci când vine vorba de bonus cu depunere).

În urma unor cercetări mai amănunțite, am reușit să alcătuim o listă cu cele mai bune pariuri bonus.

Unibet pariu fără risc până la 300 de lei + 150 de rotiri EGT

Unibet oferă jucătorilor noi un bonus de bun-venit sub forma unui pariu fără risc. Ce înseamnă mai exact? Un pariu fără risc înseamnă că Unibet îți returnează suma depusă sub formă de bani bonus. Pariul fără risc presupune până la 300 de lei și 150 de rotiri EGT. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține pariul fără risc la înregistrare.

Pasul 1

Accesează site-ul oficial Unibet și fă clic pe „Încasează”.

Pasul 2

Odată ce ai dat clic pe „Încasează”, vei fi direcționat pe pagina pentru crearea unui cont Unibet.

Pasul 3

Finalizează înregistrarea contului prin verificarea acestuia.

Pasul 4

Acceptă pariul fără risc și plasează un pariu pre-match.

Pasul 5

Bonusul este finalizat dacă pariul este câștigător. În cazul în care pierzi, Unibet îți înapoiază cei 300 de lei.

Înainte de a urma pașii de mai sus, este important să reții că depunerea minimă necesară este de 25 de lei cu un rulaj necesar de x3. Mai mult, bonusul este valabil 30 de zile de la data activării și necesită cote de minimum 1.40 la pariuri pre-match.

Bonus Mozzart Bet Hat-Trick de până la 1,750 de lei

Printre cele mai bune pariuri bonus se numără și bonusul Hat-Trick oferit de către Mozzart Bet. Acesta este un bonus de 50%, 100% sau 200% pentru primele depuneri efectuate în contul de jucător. Astfel, valoarea totală a bonusului poate ajunge până la 1,750 de lei. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține pariul fără risc la înregistrare.

Pasul 1

Accesează site-ul oficial Mozzart Bet și fă clic pe „Încasează”.

Pasul 2

Odată ce ai dat clic pe „Încasează”, vei fi direcționat pe pagina pentru crearea unui cont Mozzart Bet.

Pasul 3

Finalizează înregistrarea contului prin verificarea acestuia.

Pasul 4

Efectuează o primă depunere de minimum 50 de lei și activează bonusul de bun-venit.

Înainte de a urma pașii de mai sus, este important să reții că depunerea minimă necesară este de 50 de lei cu un rulaj necesar de x5. Mai mult, bonusul este valabil 60 de zile de la data activării și necesită cote pre-match de 1.35 pe minimum patru selecții sau live 1.20 pe minimum două selecții.

Bonus de bun-venit în valoare de până la 500 de lei oferit de Fortuna

Așa cum vei observa mai târziu, când vom detalia cele mai populare tipuri de bonusuri, vei observa că cel mai întâInit sport bonus este bonusul de bun-venit. Nici Fortuna nu ratează ocazia de a oferi jucătorilor săi noi un bonus 100% de bun-venit în valoare de până la 500 de lei. Pentru a obține acest bonus, nu trebuie decât să efectuezi o depunere în maximum trei zile de la activarea acestuia. Însă, Fortuna impune o condiție de rulaj de 6x și, astfel, vei primi un bonus egal cu prima depunere efectuată pe care, la rândul ei, va trebuie să o rulezi din nou. Dar, ca să simplificăm, iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține bonusul de bun-venit de până la 500 de lei.

Pasul 1

Accesează site-ul oficial Fortuna și fă clic pe „Încasează”.

Pasul 2

Odată ce ai dat clic pe „Încasează”, vei fi direcționat pe pagina pentru crearea unui cont Fortuna.

Pasul 3

Efectuează o primă depunere de minimum 25 de lei.

Pasul 4

Rulează depunerea efectuată de 6x și vei primi bonusul de bun-venit.

Înainte de a urma pașii de mai sus, este important să reții că depunerea minimă necesară este de 25 de lei cu un rulaj necesar de x6. Mai mult, bonusul este valabil 14 zile de la data activării și necesită cote pre-match sau live 1.50.

Cum funcționează bonusurile la casele de pariuri?

Casele de pariuri online oferă bonusuri atractive din mai multe motive însă, scopul principal este de a-și recompensa jucătorii. Astfel, jucătorii pot fi recompensați pentru toate acțiunile pe care le fac atunci când ajung la o casă de pariuri online: își deschid un cont de jucător, depun bani, se joacă constant sau recomandă prieteni. Cam așa funcționează bonusurile la casele de pariuri. Pare simplu, nu?

Deși bonusurile impun anumite condiții pentru a fi obținute, nu este atât de dificil. Există numeroase tipuri de pariuri bonus de care jucătorii pot profita. Mai jos, vom enumera câteva dintre cele mai populare bonusuri. Însă, dacă vrei să afli mai multe detalii, consultă secțiunea „Tipuri de bonusuri case de pariuri online” de la sfârșitul acestui articol.

Cum să alegi cele mai bune bonusuri case de pariuri online?

Deoarece lista de bonusuri oferite de către casele de pariuri online este atât de lungă, cu siguranță te vei întreba cum vei știi să alegi cele mai bune bonusuri case de pariuri online. Iată care sunt principalele aspecte de care trebuie să ții cont atunci când te decizi să alegi o casă de pariuri online în funcție de bonusurile oferite.

Termeni și condiții

Majoritatea caselor de pariuri online impun anumiți termeni și condiții odată cu deschiderea unui cont de jucător. De obicei, termenii și condițiile pentru obținerea unui bonus se referă la cât de multe ori te poți juca înainte de a obține bonusul sau la limite de retrageri. De exemplu, o altă condiție se referă la limitele maxime de pariere. Acest lucru înseamnă că jucătorii nu pot paria mai mult decât suma per spin sau rundă.

Cote minime

Pentru a obține bonusurile oferite de către casele de pariuri online, este important să ai în vedere și cotele minime impuse. Aceste cote fac ca pariurile puse să se califice pentru obținerea unui anumit bonus sau unei anumite promoții. Astfel, casele de pariuri online care impun cote minime sub 1.50 oferă și șanse mai mari de câștig.

Rulaje

Pentru că scopul final al caselor de pariuri online este de a genera profit, acestea impun anumite condiții de rulaj. Astfel, casele de pariuri online specifică condiții de rulaj care îți indică de câte ori trebuie să te joci înainte de a transforma bonusul în bani cash pe care să îi poți retrage. În general, rulajele impuse ajung până undeva la 10x, ceea ce înseamnă că va trebui să rulezi suma primită ca bonus de zece ori înainte de a-ți putea retrage banii. În anumite cazuri, ți se poate impune să rulezi bonusul primit, depunerea efectuată sau ambele.

Termeni și condiții

Iată câteva dintre cele mai importante condiții impuse de către casele de pariuri online pentru a fi eligibil în vederea obținerii unui bonus.

Activarea unui singur cont de jucător

Cazinourile online nu permit jucătorilor să aibă mai multe conturi pentru a obține mai multe bonusuri. Majoritatea limitează asocierea unei singure adrese IP cu un singur cont.

Perioada de valabilitate a bonusului

Pentru a transforma bonusul obținut în bani cash, casele de pariuri online impun o perioadă de valabilitate atât pentru activarea bonusului, cât și pentru completarea rulajului. Astfel, fiecare casă de pariu online impune propria sa perioadă de valabilitate care poate varia între 14 zile, 30 de zile sau 60 de zile. Perioadele mai scurte de valabilitate te vor forța să mărești suma pariată. Este important să pariezi doar atât cât îți permiți să pierzi.

Eligibilitate

Pentru a obține bonusurile, este important să te asiguri că acestea sunt oferite de către case de pariuri eligibile. Pentru că o casă de pariuri online oferă jucătorilor bonusuri atractive, nu înseamnă acestea sunt și adevărate. Cel mai important aspect de luat în considerare este deținerea unei licențe. Casele de pariuri online eligibile sunt condiționate de către o licență emisă de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc).

Tipuri de bonusuri case de pariuri online

Există numeroase tipuri de bonusuri oferite de casele de pariuri online. Dacă ești la început de drum sau, din contră, ești un jucător experimentat, vei descoperi diferite bonusuri case de pariuri online care să ți se potrivească.

În rândurile următoare vom vorbi despre două dintre cele mai atrăgătoare bonusuri oferite de casele de pariuri: bonus fără depunere și free bet sau pariu gratuit.

Bonus fără depunere

Conform jucătorilor, cel mai îndrăgit bonus oferit de casele de pariuri sunt bonusurile fără depunere. Da, așa cum ai auzit. Nu este nevoie să depui bani pentru a obține profit. În general, un bonus fără depunere este oferit sub formă de rotiri sau bani cash.

Printre casele de pariuri care oferă cele mai bune bonusuri fără depunere se numără NetBet (oferă 100 de rotiri gratuite), Fortuna (oferă 40 de rotiri gratuite eFortuna), 888sport (oferă 88 de lei), Superbet (oferă bonusuri zilnice la Roata norocului) și Casa Pariurilor (oferă 40 de rotiri la super sloturi).

Astfel, cu ajutorul unui bonus fără depunere, vei avea șansa de a câștiga rotiri sau bani fără a scoate bani din buzunar. Mai mult, în acest fel, te vei putea bucura de experința într-o casă de pariuri fără să riști sume reale de bani. Însă, este important să reții că cele mai multe case de pariuri impun anumite cerințe de rulaj pentru a-ți putea transforma câștigurile în bani.

Free bet sau pariu gratuit

Conform caselor de pariuri, pe lângă bonusul fără depunere, free bet este cel mai îndrăgit bonus. Cunoscut și sub denumirea de pariu gratuit, free bet este un bonus de bun-venit oferit jucătorilor la momentul deschiderii unui cont. Astfel, nu trebuie decât să te înregistrezi și să îți verifici contul. Free bet-urile mai pot fi oferite și cu alte ocazii, cum ar fi aniversări, fidelitate sau diverse sărbători. Un exemplu de free bet poate fi plasarea unui pariu gratuit de 70 de lei pe Barcelona la o cotă de 2.00. Dacă Barcelona va câștiga meciul împotriva Real Madrid, și tu vei câștiga cei 70 de lei pariați.

Printre casele de pariuri care oferă cele mai bune free bet-uri se numără NetBet (oferă 500 de lei sau 50 de lei pe E-Sports săptămânal), Admiral (oferă 150 de lei + 200% profit boost), 88sport (pariuri gratuite zilnice) și Betano (oferă 100 de lei + 100 de rotiri).

Cele mai frecvente întrebări

Iată care sunt cele mai frecvente întrebări pe care jucătorii le au cu privire la pariuri bonus.

Ce este un sport bonus?

Dacă te vei juca la o casă de pariuri, vei primi și diverse bonusuri. Acestea pot fi bonusuri de bun-venit, pe care le obții la deschiderea unui cont sau bonusuri fără risc care îți returnează suma depusă sub formă de bani bonus dacă pierzi. Printre cele mai populare bonusuri se numără cele oferite de Unibet – pariu fără risc în valoare de 300 de lei și Fortuna – 100% până la 500 de lei.

Cum primesc un sport bonus?

Așa cum am menționat și mai sus, poți obține un sport bonus dacă te înregistrezi sau efectuezi o primă depunere.

Pe ce sporturi pot paria?

În funcție de fiecare casă de pariuri, poți paria pe diverse sporturi sau evenimente sportive precum Wimbledon sau Cupa Mondială.