Bonusuri de înscriere sau de bun venit

Fiecare cazino sau casă de pariuri online oferă un bonus pentru clienții noi care își deschid un cont. Acestea vin sub formă de jetoane gratuite pentru a juca sau pariuri gratuite și reprezintă un avantaj major al jocului online, în comparație cu cele din locațiile fizice. Ar putea părea prea frumos pentru a fi adevărat faptul că poți obține bonusuri de înscriere sau de bun venit,ceea ce în esență reprezintă bani gratis, dar realitatea este că se poate.

Ce este un bonus de înscriere?

Un bonus de bun venit este o invitație pentru noii jucători să creeze cont pe casa de pariuri online. Acesta este de diferite tipuri, cum ar fi bonusuri de depunere, pariuri gratuite sau ambele, bonus fără depunere. Înregistrarea ca jucător nou te califică automat pentru un bonus de bun venit la o casă de pariuri.

Bonus de bun venit până la 550 RON
100 RON Pariu Fara Risc FARA RULAJ la pariuri

Bonusuri de bun venit la casele de pariuri din România

Dacă ești nou-venit în lumea pariurilor online, trebuie să știi că bonusurile caselor de pariuri pot lua mai multe forme diferite – cu alte cuvinte, ți se vor oferi beneficii diferite în funcție de site-ul la care alegi să te înregistrezi.

Pariul rambursat

Una dintre cele mai comune forme de bonusuri de bun venit este pariul rambursat. Principiul său este simplu – dacă primul pariu pe care îl plasezi pe casa de pariuri sportive după ce te-ai înregistrat este pierzător, atunci poți primi miza pariului înapoi sub formă de rambursare. Adesea limitat la o sumă, acest bonus este adesea apreciat de clienți, deoarece îți permite să îți asiguri un start pozitiv în experiența ta de pariuri sportive.

Pariul gratuit

Al doilea tip de bonus care este adesea disponibil la casa pariurilor bonus de bun venit este pariul gratuit. Din nou, această ofertă nu este complicată – atunci când te înregistrezi la un site de pariuri, acesta îți oferă o sumă de pariu gratuit odată ce respecți o serie de condiții atașate ofertei, de obicei un pariu de calificare sau o cerință de pariere. De asemenea, se poate întâmpla ca un pariu gratuit să funcționeze într-un mod similar cu un bonus de rambursare, în sensul că vei primi jetoane dacă primul tău pariu este unul pierzător.

Bonus de depunere

În cele din urmă, al treilea cel mai frecvent tip de gets bet bonus de bun venit oferit clienților noi este bonusul de depunere. Această ofertă implică adesea dublarea sumei depozitului inițial efectuat la un site de pariuri. De exemplu, dacă decizi să plasezi un depozit de 50 RON după ce ai înregistrat un cont la o casă de pariuri, ți se va oferi o sumă suplimentară de 50 RON pentru a juca pe casa lor de pariuri în cadrul acestei oferte. Acest tip de bonus este deseori apreciat în special de către pariorii experimentați, dar poate permite și pariorilor începători să își construiască rapid un fond de pariuri confortabil din care să joace.

De ce casele de pariuri oferă un bonus de bun venit?

Natura competitivă a industriei pariurilor sportive din România motivează casele de pariuri să fie în căutare constantă de modalități de a atrage mai mulți pariori și de a-și extinde baza de clienți. Ca urmare, bonusurile de bun venit au devenit acum o parte integrantă a industriei. De fapt, casele de pariuri au conceput diferite tipuri de oferte pentru a atrage noi utilizatori.

Pariurile sportive au implicațiile lor financiare. Prin urmare, a avea bani gratis prin intermediul unui bonus de bun venit poate reprezenta un stimulent major pentru pariori. Nu numai că le oferă utilizatorilor niște bani în plus cu care să se joace la începutul călătoriei lor în domeniul pariurilor, dar oferă și posibilitatea de a explora și de a învăța lucruri noi fără riscul de a pierde banii din primul depozit.

Cum să folosești bonusul de bun venit la casa de pariuri

Iată un scurt ghid pas cu pas despre cum să revendici un bonus de bun venit (inclusiv condițiile prealabile)

  1. Caută top oferte de bonus de pe piață
  2. Creează un cont la casa de pariuri aleasă de tine
  3. Effectuează depozitul necesar în contul tău pentru a beneficia de bonusul maxim oferit!
  4. Acum revendică-ți bonusul pe site-ul casei de pariuri
  5. Dacă o casă de pariuri oferă un cod de bonus- nu uita să INTRODUCI CODUL BONUSULUI
  6. Termenii și condițiile oferite de casa de pariuri decid dacă bonusul va apărea în contul tău de pariuri înainte sau după îndeplinirea cerințelor de pariere.
  7. Înainte ca un bonus de bun venit să poată fi retras, trebuie îndeplinite anumite condiții. Aceste condiții trebuie citite atent.

Clasificarea bonusurilor de bun venit

Pentru a alege cel mai bun bonus bun venit trebuie să-ți fie clare mai multe detalii, inclusiv următoarele:

Indiferent de ce bonus la inregistrare alegi, va trebui să ții cont întotdeauna de reinvestirea pe care trebuie să o faci în cazul în care acesta se epuizează, precum și de cotele pentru pariurile pe care le faci în timpul stabilit pentru a obține câștigurile din acesta.

Cum funcționează bonusul de bun venit

Bonusurile pentru casele de pariuri sportive sunt promoții pe care operatorii le oferă clienților în cazul în care aceștia îndeplinesc anumite criterii. Pentru bonusurile de înscriere, noii pariori trebuie de obicei să înregistreze un cont, iar apoi poate fi necesar să introducă un cod promoțional. De asemenea, poate fi necesară plasarea unui pariu sau efectuarea unui depozit.

Cum să retragi bonusul de bun venit și bonusul de înregistrare

Sumele de bonus și câștigurile asociate pot fi retrase doar atunci când 100% din valoarea de joc a tuturor bonusurilor este finalizată.

Numărul de jocuri/rollover este numărul de ori de câte ori trebuie să joci suma de bani din bonus pentru a o transforma în bani care pot fi retrași, de exemplu, de 30 de ori suma bonusului la sloturi/ blackjack și de 90 de ori la ruletă.

În ceea ce privește pariurile sportive pe piețele cu cote:

– Între 1,40 și 1,80: suma pariată contează 100% pentru rulaj 

– Între 1,81 și 2,20: suma pariată contează 200% pentru a fi folosită pentru rulaj. 

– egal sau mai mare de 2,21: suma pariată contează 400% pentru rulaj

Tipuri de bonusuri de bun venit

Bonusuri de depozit

Bonusurile de depozit sunt unele dintre cele mai atrăgătoare bonusuri de pe piață. Cu toate acestea, ele includ termeni importanți pe care pariorii îi pot rata cu ușurință. Primele depozite ale pariorilor stabilesc adesea numărul de credite de site pe care pariorii sunt eligibili să le primească. Cu toate acestea, pariorii trebuie să parieze banii lor pentru a primi efectiv creditele bonus. Răscumpărarea acestui tip de bonus necesită cea mai mare planificare dintre bonusurile de bun venit oferite pe piața caselor de pariuri sportive.

Pariuri fără risc

Pariurile fără risc sunt rambursări pe care pariorii le primesc în credite de site atunci când pierd un pariu. Acestea sunt adesea folosite ca bonusuri de bun venit care atrag atenția. Cu toate acestea, ele pot fi folosite și în sume mai mici, ca promoții permanente. Atunci când pariorii plasează un pariu și pierd, vor primi credite de site egale cu mizele pierdute, până la o sumă anunțată.

Bonusuri fără depunere

Bonusurile fără depunere sunt ceea ce par a fi. Sunt sume mici de credite de site pe care pariorii le primesc atunci când se înscriu cu succes. Nu sunt greu de câștigat, dar nu ajung prea departe. Sunt doar stimulente timpurii pentru ca jucătorii să încerce să parieze. Este mai ușor să încerci pariurile sportive pentru prima dată folosind banii altcuiva decât cu banii proprii ai unui parior. Așadar, chiar dacă sumele sunt adesea mici, ele ajută mult la pregătirea viitorilor pariori sportivi.

FAQ

❓ Trebuie să introduc un cod pentru a primi un bonus?

De obicei, da, însă depinde de casa de pariuri. Majoritateaîți vor cere să introduci un cod de bonus pentru a primi bonusuri de bun venit fara depunere. Altele îți vor credita contul fără a necesita un cod special de bonus.

❓ Pot câștiga bani reali folosind un bonus fără depunere / bonus gratuit?

Da, poți câștiga bani reali prin intermediul acestor bonusuri, dar s-ar putea să fie nevoie să joci pentru o perioadă mai lungă de timp pentru a-ți crește șansele de câștig. Odată ce ai câștigat mult și vrei să-ți retragi câștigurile, asigură-te că ai îndeplinit cerințele de pariere

❓ Merită un bonus de pariuri egalat?

Categoric, deoarece îți va suplimenta depozitul și îți va spori șansele de câștig. În plus, depozitul minim este destul de mic, iar cerințele sunt destul de mici.

❓ Ce este abuzul de bonusuri și cum îl pot evita?

Abuzul de bonusuri constă în crearea de conturi multiple la aceeași casă de pariuri sportive pentru a profita în mod nedrept de banii de la casa de pariuri. Acest lucru costă casele de pariuri sportive bani în timp, iar acestea sunt bune în a lua măsuri împotriva pariorilor pe care îi suspectează că îl comit. Așadar, pariorii nu ar trebui să împrumute numerele de asigurare socială ale soților lor pentru un cont suplimentar la o casă de pariuri sportive.

❓ Pot solicita un bonus la mai mult de o casă de pariuri sportive din România?

Da. Pariorii pot solicita bonusuri de la mai multe case de pariuri sportive. Cu toate acestea, pariorii pot solicita doar o singură dată bonusul fiecărui operator de pariuri. Bonusurile de bun venit sunt menite să fie răscumpărate doar o singură dată. Ele au rolul de a-i atrage pe pariori. Nu sunt pentru ca casele de pariuri sportive să finanțeze carierele pariorilor la pariuri sportive